Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: mnie ostatnio baba zostawila, bo zauwazyla ze nie mam jej numeru zapisanego :p

Juz nie wazne ze jej numer znam na pamiec, bo mam p-------a pod tym wzgledem i znam numery telefonow wszystkich bliskich, numer konta bankowego xD czy za kazdym razem jak ide do paczkomatu, to wpierw zapamietuje kody, chociazby byly 3 rozne.

W tym samym czasie dobry znajomy, ktory ma hobby "kobiety" pokazal mi screena z iloma kobietami sie
  • Odpowiedz
mnie ostatnio baba zostawila, bo zauwazyla ze nie mam jej numeru zapisanego :p

inna zerwala ze mna (w sumie to spotkalismy sie kilka razy) bo komisyjnie z kolezanka stwierdzily, ze na pewno mam zone i dzieci gdzies zakamuflowane xD

@Kot_nie_pies: nie chcę odwracać kota (nie psa ( ͡° ͜ʖ ͡°)) ogonem, ale to dość osobliwe powody zerwania. Nie dajesz babom jakichś jeszcze powodów do podejrzeń, że
  • Odpowiedz
@LeVentLeCri: No racja, moja wina. Taki ze mnie babiarz, ze umawiam sie z jedna kobieta rocznie :p Doslownie.
Chociaz mysle ze problem lezy w kobietach, bo jesli masz kilka tysiecy facetow do wyboru, to musisz przyjac jakies kryteria selekcji. I niestety, ciezko ustawic je sensownie, bo ludzie jednak popelniaja bledy.

Jak masz 1000 par, to tak to sie konczy. Chlop rzuci kiepski zart, albo przyzna sie ze plakal na smierci
  • Odpowiedz
@Kot_nie_pies: Przecież nie zarzucam ci bycia babiarzem. Zastanawiam się tylko, na jakiej podstawie babka myślała, że masz i ukrywasz rodzinę. Może była pier*olnięta, a może masz więcej takich specyficznych zachowań typu niezapisywanie numeru kobiety, z którą się spotykasz – nie wiem, dlatego pytam.
  • Odpowiedz
ci bycia babiarzem.

@LeVentLeCri: Ty nie, ale Kaska zarzucala ()

na jakiej podstawie babka myślała, że masz i ukrywasz rodzinę.

@LeVentLeCri: Powod jaki podala jest jest zbyt abstrakcyjny, albo z racji kilku lat, juz cos mi sie uroilo ( ͡° ͡°) Nawet nie wiem jak to napisac xD
  • Odpowiedz
Zastanawiam się tylko, na jakiej podstawie babka myślała, że masz i ukrywasz rodzinę.

@LeVentLeCri: na takiej że jej się tak wydaje. A ponieważ nie wolno być mizoginem, to takiego powodu nie można podważać.
  • Odpowiedz
Zawsze mnie to zastanawia, jak u kobiet dziala ten wykrywacz red flagow?

@Kot_nie_pies: jesteś brzydki lub średni, wszystko jest redflagiem. Jesteś ładny, wszystko jest greenflagiem.
  • Odpowiedz