Wpis z mikrobloga

✨️ Moje doświadczenia z Tinderem - czy to naprawdę działa?
Wczoraj dla beki zainstalowałem sobie Tindera to niezła patola tam jest , w sumie matchy nie ma żadnych , generalnie portal pusty , bo tam nikogo rozsądnego nie ma dłużej tej aplikacji niż 1 dzień nie wolno mieć , chyba jedynie żeby wejść i pośmiać się z tego cyrku co najwyżej , w sumie jak bylem w stanach bo tam pracowałem pewien czas to jak wszedłem tam do knajpy to z 15 babeczek od razu do mnie zagadywało i to takich z 7/10 a tu nulll , zero , nic nie ma , to nie wiem jak tam można siedzieć tak z powyżej 2 dni to można dostać chyba tylko zmian psychicznych i depresji od tego dziadostwa xd. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia :p

#tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: bo polki się nauczyły że muszą jednocześnie pisać z co najmniej 5 typami na raz a później płacz bo żaden jej nie bierze finalnie na serio. Co też jest winą chłopów gdyż dają takiej polce atencję i spuszczają się nad telefonem odpisując takiej po 2 sek. Z doświadczenia wiem, że dziewczyny w stanach mają mniejsze ego (ofc nie każda bo występują też takie księżniczki). Natomiast w polsce jest tragedia
  • Odpowiedz