Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z lękiem przed podróżami?
co czujecie przed wakacjami, podrozami, wyjazdami? Ja w wieku 25 lat swoje "dalsze" wyjazdy moge policzyc na palacach moich rąk i teraz chyba przez to przed kazdym kolejnym wybraniem się gdzieś dalej pojawiają się dziwne napady lęku, problemy z zaśnięciem przez myśli pokroju "co jeśli nie zdążę na pociąg, co jeśli pomyle perony, co jeśli nie dam rady, co jeśli nie wystarczy dla mnie miejsc w pociągu pomimo wcześniej kupionego biletu?"
domyślam się że gdy zacznę więcej podróżować to to wszystko zginie ale chciałbym się dowiedzieć jak u was to wygląda?
#podrozwanie #podrozujzwykopem #wakacje #turystyka #pkp #kolej

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Normalna sprawa, ma to nawet swoją nazwę - rajzefiber. Jak podróżujesz pociągi, to dobrze jest zawsze sprawdzić alternatywne, późniejsze połączenie, żeby mieć spokojną głowę, że w razie czego pojedziesz bez problemu np. godzinę później. No chyba że to jest jakieś IC nad morze przez całą Polskę w wakacje, to lepiej jest przyjść na dworzec przed czasem.

co jeśli nie wystarczy dla mnie miejsc w pociągu pomimo wcześniej kupionego biletu
  • Odpowiedz