Aktywne Wpisy

mielonkazdzika +84
Taka sytuacja.
Mamy gości, pytam się, co lubią jeść, oni na to, że spaghetti. To kupiłem składniki i robię, oni z pytaniem, że jak to bez Bolognese, ja na to, że no spokojnie, właśnie robię Bolognese, dokładnie Ragu Bolognese wołowe. Oni, że jak to bez Bolognese, ja na to, że przecież robię, oni, że to tak się nie robi, że Bolognese się kupuje takie słoiki. To wyjaśniam, że robię ze składników zamiast
Mamy gości, pytam się, co lubią jeść, oni na to, że spaghetti. To kupiłem składniki i robię, oni z pytaniem, że jak to bez Bolognese, ja na to, że no spokojnie, właśnie robię Bolognese, dokładnie Ragu Bolognese wołowe. Oni, że jak to bez Bolognese, ja na to, że przecież robię, oni, że to tak się nie robi, że Bolognese się kupuje takie słoiki. To wyjaśniam, że robię ze składników zamiast
źródło: 1000071915
Pobierz
skdmaskoilopll +464
źródło: 1000002743
PobierzKim ??
- Json 57.8% (489)
- Lucia 42.2% (357)

Hej, mam taki problem z dziewczyną, 23 lata...
Ja biegam, gram w piłkę, siłownia, dbam o siebie mocno, ale każda moja próba zachęcenia jej do biegania, siłowni itp do zaczęcia zdrowego trybu życia to się kończy fochem, nie i ch*j itp.
Często narzeka że gruba, że ma cellulit, że patrz jakie mam grube nogi ( w rzeczywistości nie jest gruba, ma trochę cellulitu po prostu), ale chciałby ją zachęcić do tego... A ona tylko seriale, zmęczona, nie chce mi sie i tak w kółko...
#zwiazki #pytanie #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
To żadne namowy tego nie zmienia.
Świat jest pełen MIERNOT i to ok. KTOS musi mieć celuit żeby ładne zadbane foczki się wyróżniały w morzu waleni grubych.
Taki los MIERNOT
No i pytanie czy przypadkiem nie przesadzasz w drugą stronę, bo czym innym jest po prostu ruch dla zdrowia, a czym innym siłka, bieganie, piłka, dbanie o siebie bardzo. Ile ci to zajmuje czasu dziennie? Cudujesz z jedzeniem czy jesz normalnie?
Inna sprawa, że dobrze ci piszą - ludzie są różni i mają różną chęć na aktywność sportową. Bardziej bym się martwił czemu ona w ogóle taka leniwa jest (z tego co piszesz).
@Adwokat_Vanessa_Smaruj-Rogala: zapewne za dobrze ma w życiu plus tanie przyjemności tiktokiem Instagramem FB i innym nadzieniem się zmęczy więc już sportu nie trza