Wpis z mikrobloga

✨️ Jak zachęcić partnerkę do aktywności fizycznej?
Hej, mam taki problem z dziewczyną, 23 lata...
Ja biegam, gram w piłkę, siłownia, dbam o siebie mocno, ale każda moja próba zachęcenia jej do biegania, siłowni itp do zaczęcia zdrowego trybu życia to się kończy fochem, nie i ch*j itp.
Często narzeka że gruba, że ma cellulit, że patrz jakie mam grube nogi ( w rzeczywistości nie jest gruba, ma trochę cellulitu po prostu), ale chciałby ją zachęcić do tego... A ona tylko seriale, zmęczona, nie chce mi sie i tak w kółko...

#zwiazki #pytanie #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jak baba nie ma wewnętrznego GŁODU żeby byc atletą,sportowym świrem,
To żadne namowy tego nie zmienia.
Świat jest pełen MIERNOT i to ok. KTOS musi mieć celuit żeby ładne zadbane foczki się wyróżniały w morzu waleni grubych.
Taki los MIERNOT
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: z koleżankami niech się zacznie ruszać, nie każdy musi lubić siłownię, bieganie czy piłkę. Może zagadaj co lubią takiego aktywnego robić koleżanki?
No i pytanie czy przypadkiem nie przesadzasz w drugą stronę, bo czym innym jest po prostu ruch dla zdrowia, a czym innym siłka, bieganie, piłka, dbanie o siebie bardzo. Ile ci to zajmuje czasu dziennie? Cudujesz z jedzeniem czy jesz normalnie?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: rada starszego kolegi: s--------j od niej. Skończysz z zakompleksioną żoną, która będzie ci robiła wyrzuty o każdą koleżankę. Będzie zatruwać ci życie.

Inna sprawa, że dobrze ci piszą - ludzie są różni i mają różną chęć na aktywność sportową. Bardziej bym się martwił czemu ona w ogóle taka leniwa jest (z tego co piszesz).
  • Odpowiedz