Wpis z mikrobloga

✨️ Czy Tinder stał się gorszy?
Mirki, 2 tygodnie założyłem Tindera i kilka innych aplikacji randkowych po 5 latach przerwy. Czy przez ten czas te apki, algorytmy zmieniły się na dużo gorsze? Kiedyś miałem dużo więcej par i polubień, teraz mam wrażenie że jestem niewidzialny. Mam 31 lat, zdjęcia dobrałem naprawdę najlepsze i najciekawsze jakie mam, nie ma żadnych zdjęć z martwymi rybami, brzydkich selfie itp., twarz, sylwetka taka sama albo nawet lepsze niż 5 lat temu, bo zrzuciłem zbędny brzuszek a par drastycznie mniej. Macie podobne wrażenia?

#tinder #zwiazki #randkujzwykopem #badoo #pytanie #randki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Pele: Chcę jechać do Szwecji na wakacje. Kieras mówi, że jest zaje… Już na promie drinki, żarcie za darmo i non stop bzykanie, do rana! A na miejscu to samo. Wszystko za friko i non stop bzykanie!
Chemik: A co, Kieras był tam?
Pele: Nie on, jego siostra była.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to nie Tinder tylko użytkowniczki ciągle gonią ten niedościgniony ideał i mają o sobie za duże mniemanie. Tutaj wcale się nie dziwię bo trudno nie odlecieć jeśli irl nie masz zainteresowania a nagle dostajesz parę co drugi swipe i ego wywala w kosmos. Jest tragedia a tinder to jedno z najgorszych miejsc do poznawania
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: par mam mnóstwo. Ale co z tego jak WITAMINKI mają nasrane w glowach. Schemat wyglada tak, match jedna dwie wiadomości i brak odpowiedzi na następną z ich strony. Nie wysyłam fjuta, nie pisze głupich tekstów. Nie proponuje dymania a efekt jest zawsze taki sam. Na kiblu czasami poprzekładam co tam się dzieje a tak to w dupie ta apka i polskie witaminki
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023: Też tego teraz nie ogarniam, mam plus minus 60 par (parę bab się obsrało i usunęło pary), c--j z tego jak jedna wiadomość i ghost lub nawet nie odpowie. Co za b----l. Kiedyś miał 3 zdjęcia z klopa i same pisały, dzisiaj? K---a nic
  • Odpowiedz