✨️ Jak szybko znaleźć pracę w Krakowie?Ⓘ Mirki drogie, załamany jestem poszukiwaniami pracy - jest w ogóle taka opcja żeby w miarę szybko znaleźć pracę w #krakow za 5000 na rękę bez weekendów? Albo bez sobót bo studia - niedziela może być? Całe życie w handlu pracowałem ale tutaj lipa, nie jestem może jakimś wielkim fachowcem ale drobne naprawy i remonty sobie sam w domu ogarniałem, zastanawiam się czy jest szansa coś ogarnąć?
@mirko_anonim: Małe szansę, chyba że będziesz pracował po 12h to może coś znajdziesz, chociaż rynek jest tak ciężki obecnie że nawet do marketów ciężko się chyba dostać.
@mirko_anonim: idź do budowlanki czy wykończeń,. póki jesteś mlody, zaczniesz od pomocnika, naucz sie jednej rzeczy dobrze, np malowanie i potem idź na jdg
Mirki drogie, załamany jestem poszukiwaniami pracy - jest w ogóle taka opcja żeby w miarę szybko znaleźć pracę w #krakow za 5000 na rękę bez weekendów? Albo bez sobót bo studia - niedziela może być?
Całe życie w handlu pracowałem ale tutaj lipa, nie jestem może jakimś wielkim fachowcem ale drobne naprawy i remonty sobie sam w domu ogarniałem, zastanawiam się czy jest szansa coś ogarnąć?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
@mirko_anonim: Małe szansę, chyba że będziesz pracował po 12h to może coś znajdziesz, chociaż rynek jest tak ciężki obecnie że nawet do marketów ciężko się chyba dostać.