Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +207
Jesień przyszła szybciej niż się spodziewałem. W ostatnią niedzielę wróciłem po południu na szlak i przywitał mnie deszcz na wieczór. Padało całą noc, a mój namiot okazał się mniej szczelny niż przypuszczałem . W nocy kapało mi z sufitu na czoło a obudziłem się z mokrą bluzą w której byłem ( miałem jeszcze podkoszulkę merino). A przykrywka do jedzenia która stała tam gdzie przemakało byla pełna wody . O dziwo nawet dobrze
źródło: image_picker_AB9973AC-0941-4BF3-B25F-E22D7EA84B1F-67514-0000136D2B920044
Pobierz

Mirki rozmawiałem z moimi lewicowymi znajomymi z Warszawy i stwierdziłem jasno: kobieta powinna mieć cipę, a facet kutasa. Niech to stwierdza wykwalifikowany personel medyczny przy porodzie, wpisuje, a później nie ma przeproś, tak zostaje i tak jest. Oni po tym moim stwierdze uznali, że jestem jakimś radykałem nadającym się na #przegryw #blackpill, nazistą, faszystą. Aż prosi mnie zadać szerszej niezależnej publice pytanie na ten temat. Co wy o tym sądzicie Mirki?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
Czy jeśli ktoś uważa, że kobieta powinna mieć cipe, a facet kutasa to jest z tego powodu nazistą?