Aktywne Wpisy

cielak44 +2
Jakie są wasze ulubione stare gry?
Jestem aktualnie na emigracji i mam do dyspozycji naprawdę gówniany laptop. Farcry3 ledwo chodzi
Dodatkowo internet nie pozwala na granie w chmurze więc chyba to najlepsza okazja
Najbardziej zależy mi aby była to dłuższa gierka aby jej nie skończyć w dwa posiedzenia i miała dobrą fabułę.
gothic, deusex, fallout są mi znane
#gry #staregry
Jestem aktualnie na emigracji i mam do dyspozycji naprawdę gówniany laptop. Farcry3 ledwo chodzi
Dodatkowo internet nie pozwala na granie w chmurze więc chyba to najlepsza okazja
Najbardziej zależy mi aby była to dłuższa gierka aby jej nie skończyć w dwa posiedzenia i miała dobrą fabułę.
gothic, deusex, fallout są mi znane
#gry #staregry

Co myślicie o takim biznesie, że kupuje się telefony, które mają wady jak np. nie czyta karty SIM, nie ładuje się, aczkolwiek stan jest bardzo dobry i cena to jakieś 30-40% sprawnego i się te telefony naprawia? Oczywiście zero wiedzy na temat elektroniki i naprawiania ( ͡º ͜ʖ͡º)
#januszebiznesu
#januszebiznesu

szukam laptopa dysk ssd co najmniej 1 Tb z możliwością rozbudowy, RAM najlepiej 32 GB, dobry procesor (Intel Ultra 7?) WinPro11, matowa matryca, laptop używany do pracy tylko czasem do gier (typu Hogwarts Legacy, Wiedźmin 3- czy np. na Intel Arc Graphics będą chodzić ?), więc jeśli to możliwe z lepszą kartą graficzną (ale nie kosztem zaporowej ceny) , musi być klawiatura numeryczna i raczej cicha praca, podświetlana klawiatura, laptop nowy nie poleasingowy, czy ktoś mógłby coś polecić?
#laptop #laptopy #szukam laptopa
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
Ranking laptopów https://techlords.pl/ranking-laptopow-wrzesien/