mirko_anonim
✨ Związek z szarą myszką i jego koniec Ⓘ
jestem #przegryw z powiatowego, brzydka twarz, ciało nastolatka, praca w kouhozie. Ale miałem dziewczynę (jedyna w moim zyciu), nie była najpiekniejsza, ja też nie, ale ją kochałem. Moja szara myszka. Wskoczyłbym za nią w ogień. Planowałem zaręczyny. Do intymności dochodziło raz na miesiąc i to po ciemku pod kołdrą, że nic nie było widać. Tłumaczyła to tym, że się wstydzi i częściej nie daje rady. Rzuciła mnie twierdząc, że tego nie czuje.

Po miesiącu znalazła jakiegoś dynamicznego patusa z wyrokiem za rozbój. On nie pracował, ona też. Więc ta szara myszka co to tylko po ciemku założyła niebieską platformę i do tego na internecie są jej anonse. Normalnie wyzwolona diva się zrobiła.

Z przegrywem to tylko pod kołderką a z dynamicznym wzrostakiem patusem to sky is the limit ehhh

#blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban

1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
mkarweta
Zapomniałem: blakpyl do wora, wór do jeziora.

Pozdrawiam cieplutko wszystkich, którzy się złapią na tego bajta i będą mnie wyzywać że akceptuję bajty.
7
Tdd__et
Tdd__et
Ale to już nie to samo jak jest w komentarzu - lepiej było zostawić bez niczego (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
3
Giovanni_Alvaro_Decomorreno
Nie no żałosny bait, już mogłeś nie akceptować tych banałów, za dużo myślisz o jakichś worach a za mało o tym co trzeba
0
mkarweta
@Giovanni_Alvaro_Decomorreno: powtarzałem tysiąc razy: nie łamie regulaminu, to liczę na to, że Świadomi Użytkownicy™ się nie złapią.
0