mirko_anonim
✨ Czy wybaczylibyście zdradę bez wyboru? Ⓘ
Wybaczylibyście zdradę jeśli nie mielibyście innego wyboru? W sensie że jedyna kobieta która was zechciała was zdradzi ale wiecie że nie macie żadnej innej opcji i nie będziecie mieć?

#zwiazki #przegryw #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban

0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Prawdziwy_Oponiarz
jest takie miejsce siedzące obok łóżka dla tych, co wybaczyli ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
11
ndsjhkswqf
ndsjhkswqf
jeśli zdradziła, to przecież znaczy, że nie była tą która cię chciała

jak się dzielić, to równie dobrze na dziwki iść można - przynajmniej od razu robi co trzeba i ma się wybór
4
PepeTUA
Miałem taką sytuację, w sensie nie wiem czy zdradziła fizycznie czy tylko emocjonalnie, ale powiedziałem jej że koniec skoro woli non stop spędzać czas z jakimś kolegą niż ze mną. I nie wiem bozia czy jakiś game master tego matrixa mi zesłał 18 letnią Honduraskę, która chciała się bzikać następnego dnia. Była po tygodniu chlip chlip wróć do mnie, a ja się pochwaliłem że już bzikalem sobie młodszą dupeczke, a mówiłaś że
2
sberatel
@mirko_anonim nie ma takiej opcji
1
andrzej-andrzej3
andrzej-andrzej3
Jak raz zdradziła to kolejne zdrady będą jej łatwiej przychodzić.
0
locky7
locky7
Nie.
0
konto-dologowania
konto-dologowania
Zdrade bez wyboru, czyli chad byl tak ladny, ze nie miala wyboru.
0
Fenomeno_huracane
Fenomeno_huracane
nie ma to znaczenia czy masz wybór czy nie. Zawsze jak zgadzasz się na taki układ to jesteś śmieciem, odpadem, cuckiem, betardem, samcem na dnie łańcucha pokarmowego, porażką, tchórzem. Ogólnie to kpina dla twojego ojca, matki, babki, gdybyś został z taką kobietą. Jedyne co możesz to napluć jej w twarz
0