mirko_anonim
✨ Jak poznawać kobiety po studiach? Ⓘ
Siemano Mirki, zakładam z anonima bo muszę to z siebie wyrzucić.

Mam 28 lat, jestem normalnym facetem, mieszkam w dużym mieście. Skończyłem studia, mam normalną pracę, ogarniam siebie, nie jestem jakimś przegrywem społecznym. No i tu jest problem - nie mam zielonego pojęcia gdzie poznawać kobiety na żywo.

Za czasów studiów to jakoś samo szło - byłeś na roku, na imprezie, w akademiku, na jakiejś grupie. Zawsze była jakaś rotacja ludzi, zawsze ktoś kogoś znał, zawsze były jakieś okazje. A potem człowiek skończył studia, praca, dom, praca, dom, weekend, serial, siłownia, repeat. I nagle się okazuje, że przez ostatnie 3 lata poznałem może 5 nowych osób, z czego wszystkie w pracy i wszyscy to faceci 30+.

Tinder i inne apki? Próbowałem, szczerze. Ale to jest jakaś tragikomedia. Albo boty, albo tylkofansy, albo matching z kimś z drugiego końca Polski, albo rozmowa urywa się po "hej". Nie mówię że tam się nie da, ale ja szukam czegoś normalnego, na żywo, gdzie można pogadać, zobaczyć czy jest chemia, a nie scrollować.

No i teraz pytanie - gdzie wy chodzicie poznawać kobiety? Bo ja naprawdę nie wiem. Serio pytam, bez ironii.

Z góry dzięki za każdą sensowną odpowiedź.

#zwiazki #tinder #badoo #rozowepaski #blackpill #logikarozowychpaskow #milosc #pytaniedoniebieskichpaskow #pytaniedorozowychpaskow #podrywajzwykopem

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban

4
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Henson_
Jak masz mordę chada to cię pozna nawet jak bułki kupujesz a jak nie to nigdzie nie poznasz
18
Zly_CzlowiekXD
W kolejce do poradni psychiatrycznej, bo statystyki nie oszukasz, nie ma miejsc by poznać wolna i normalną babę, bo ich nie ma. Wszystko wyjechało.
8
Don_Spierdonello
Don_Spierdonello
Hahaha teraz spłacasz dług bycia normikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) poczuj się jak chudek odludek
7
lord-nihilus
Wygląda na to że over, zostało beciakowanie dla pościanów w najlepszym wypadku
7
o__0
o__0
w kolejce w przychodni spróbuj
6
wieslaw-gradzki
wieslaw-gradzki
"byłeś na roku, na imprezie, w akademiku, na jakiejś grupie"
ok, 0ski
6
taer2000
taer2000
a próbowałeś może być przystojny?
5
Flaterszaaj
@mirko_anonim: idz na zumbe ! Tam sie poznaje ludzi
3
Derpinardus
Jak masz mordę, to same cię będą zagadywać albo się wystawiać. Jak nie zagadują, to znaczy, że cię nie chcą. Resztę dopowiedz sobie sam.
3
Noct
Noct
Tinder i inne apki? Próbowałem, szczerze. Ale to jest jakaś tragikomedia. Albo boty, albo tylkofansy, albo matching z kimś z drugiego końca Polski, albo rozmowa urywa się po "hej".

Tak więc ustaliliśmy, że masz 28 lat, mało zarabiasz i jesteś brzydki.
3
ShawnSpencer
ShawnSpencer
Na wykopie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
2
JasonLuv
Kurs tańca
2
gdybytakdotknacgwiazd
zapisz się na jakiś kurs tańca
2
lucek_453
lucek_453
A jakies grupki na wyjścia w góry? To nie jest porada, tylko pytanie. Pisze to z perspektywy osoby mieszkającej na południe od Krakowa :-)
1
kjljhlkhkuhkgku
kjljhlkhkuhkgku
1
gusguster
Spróbuj się zapisać gdzieś najlepiej na coś związanego ze swoimi zainteresowaniami, ale nie koniecznie, typu Nauka języka, taniec, klub biegowy, fitness, siłowania. Coś co ci będzie sprawiało fun.
Można też przez znajomych.
0
comanchee
teraz pojawia się sporo zamienników tindera ale na żywo, spotkania singli, cele matrymonialne ale niewymuszone. w miastach wojewódzkich przynajmniej
0
naemiel
dobre pytanie, jak ktoś zna odpowiedź to chętnie przeczytam
0