@wieslaw-gradzki @Zly_CzlowiekXD Ale copium że baby się dymac nie lubią ich mózg to tylko jest do tego zaprogramowany nie lubią sie dymac z przeciętniakami i brzydkimi tylko chadami
s----a już tak na mózg siadła, że przestałeś rozumieć słowa których używasz. I zła wiadomość: teorię inwestycji rodzicielskiej to Robert Trivers przedstawił na początku lat 70. Tylko on był wybitnym biologiem a nie peezdą, która najwyżej przedszkolanke trzymała za rękę
@mirko_anonim: Pomysł poprostu ze hipergamia może być prawdziwa ale w skali populacji. Jesli kierujesz się nia w życiu skończysz jako przegryw z wyboru.
O cholera masz przemyślenia trochę podobne do mnei jak miałem tak ze 13 lat, ale raczej był to taki mindfuck i bym nie napisał tego tak jakbym dostał olśnienia. Trochę żal typa, alw z drugiej strony jakby miał dobry ryj to nawet taki zagubiony łeb by zagruchał.
Ale copium że baby się dymac nie lubią ich mózg to tylko jest do tego zaprogramowany nie lubią sie dymac z przeciętniakami i brzydkimi tylko chadami
Jak jesteś chadem, to nawet lesbijkę przestawisz do ustawień fabrycznych, NATURA.
Skłamałem przeczytałem jakieś 75%, nie było warto. Coś ci mózg zeżarło
I zła wiadomość: teorię inwestycji rodzicielskiej to Robert Trivers przedstawił na początku lat 70. Tylko on był wybitnym biologiem a nie peezdą, która najwyżej przedszkolanke trzymała za rękę