✨ Problemy z docenieniem rodziny i życia Ⓘ
Nie doceniam tego co mam. Normalna poukładana żona, dwójka zdrowych dzieci, teście pomagają budować dom, nie najgorsza praca, dobre relacje z najbliższą rodziną… a ja siedzę i narzekam że nie stać mnie na to czy na siamto, że za mało czasu, ze dziecko płacze albo sąsiadka mnie w-----a. Normalny zdrowo myślący człowiek by to zabrał na logikę i się wyluzował ale nie ja. Wieczny malkontent.
#rodzina #zwiazek #dzieci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
Nie doceniam tego co mam. Normalna poukładana żona, dwójka zdrowych dzieci, teście pomagają budować dom, nie najgorsza praca, dobre relacje z najbliższą rodziną… a ja siedzę i narzekam że nie stać mnie na to czy na siamto, że za mało czasu, ze dziecko płacze albo sąsiadka mnie w-----a. Normalny zdrowo myślący człowiek by to zabrał na logikę i się wyluzował ale nie ja. Wieczny malkontent.
#rodzina #zwiazek #dzieci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

jakis-taki2
Problem jest głębiej, wcale nie chciałeś takiego życia

hydrant123
Widocznie chciałeś czegoś innego od życia. A zrobiłeś coś co według większości jest oczekiwane i pożądane przez co teraz masz taką rozterkę. To, że masz coś co doceniło by 99% ludzi nie oznacza, że Ciebie musi to zadowalać. Zrób rachunek sumienia i sam ze sobą pogadaj.