✨ Dlaczego samotne matki mogą być dobrym wyborem dla przegrywów? Ⓘ
Ostatnio widziałem wpis czemu #przegryw nie weźmie samotnej matki i tak sobie myślę że w sumie to ma sens. To samo z kobietami po przejściach. Tak na logikę.. doświadczona życiem kobieta dla nich to na plus bo oni nie doświadczeni, nie zrobi skoku w boku i dziwnych akcji bo już się przejechała nie raz i teraz zmądrzała szuka kogoś spokojnego - czyli ich. Na wygląd czy zasoby mniej patrzy bo wyrosła z tego. Wiem jak to brzmi ale skoro ktoś nie ma żadnego wyboru to dlaczego ma gardzić taką i skoro nie ma szans u innej? Wg mnie o dziwo to się uzupełnia i jakaś równowaga w przyrodzie zachowana jest.
#zwiazki #niebieskiepaski #blackpill #rozowepaski #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
Ostatnio widziałem wpis czemu #przegryw nie weźmie samotnej matki i tak sobie myślę że w sumie to ma sens. To samo z kobietami po przejściach. Tak na logikę.. doświadczona życiem kobieta dla nich to na plus bo oni nie doświadczeni, nie zrobi skoku w boku i dziwnych akcji bo już się przejechała nie raz i teraz zmądrzała szuka kogoś spokojnego - czyli ich. Na wygląd czy zasoby mniej patrzy bo wyrosła z tego. Wiem jak to brzmi ale skoro ktoś nie ma żadnego wyboru to dlaczego ma gardzić taką i skoro nie ma szans u innej? Wg mnie o dziwo to się uzupełnia i jakaś równowaga w przyrodzie zachowana jest.
#zwiazki #niebieskiepaski #blackpill #rozowepaski #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Henson_
Xd wychowywać i płacić za nie swoje dziecko tylko dziecko chada który podupczyl i porzucił to już totalne s----------e
Kumagaawa
- adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Average-CottonWorld-Enjoyer
Za wysokie progi
interpenetrate
Twoje rozumowanie ma sens jeśli nie mówimy o trwałym związku a relacji FWB