Wpis z mikrobloga

Osoby, które chciałby otrzymać podwójne zaproszenia na wydarzenie "The Best of STAND-UP by Comedy Lab", zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie. Zadanie konkursowe nie jest trudne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Podziel się z nami wydarzeniem ze swojego życia, które spokojnie mogłoby stać się tematem stand-upowego żartu! Autorzy siedmiu najciekawszych odpowiedzi, otrzymają od nas podwójne zaproszenie na wspomniane wyżej wydarzenie.

#standup #comedylab #krakow #konkurs #wykop
wykop - Osoby, które chciałby otrzymać podwójne zaproszenia na wydarzenie "The Best o...

źródło: comment_LPxBQTHlK8ugEEAYVKxoDRqSjWrWPlCE.jpg

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykop: jestem fanatykiem tramwajów (chociaż nie mam domu z--------o wagonami :D) Kiedyś moje miasto kupiło nowe tramwaje i miały przyjechać w nocy około 2-3. Nie chciało mi się spać bo #nocnazmiana więc pomyślałem że podjadę zobaczyć (mam blisko zajezdnię). U mnie w mieście tory biegną obok drogi nie tak jak w wielu miastach w drodze. Zatrzymałem się samochodem po drugiej stronie drogi (czyli trochę daleko od torów) i
  • Odpowiedz
@wykop: A propos dzielenia się wydarzeniami. Kiedyś jeszcze w gimbazie był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy (jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też, no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego się nie bałem
  • Odpowiedz
@wykop: Mój ojciec jest fanatykiem wędzenia i nie żartuje. Jak robi kiełbasę to od 6 aby mnie obudzić i się nawet kiedyś pokłócił z kimś o sposób wędzenia czy coś.
  • Odpowiedz