Wpis z mikrobloga

Zaryzykuje, że to #cebuladeals i dobra okazja do zakupu, bo sam za ten model płaciłem 55 dolców, a dziś widzę, że na #gearbest za 36.99 USD. Panie za czydzieści sześć i 99.

Także kto nie ma rejestratora samochodowego #g1wh chyba zacnie przycebuli. Na #aliexpress co najmniej kilka dolców drożej, a tu prawilny sklep. Co ważne dla nieznających języka bez problemu można wgrać nowy soft w wersji PL.

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_16927.html
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pustulka: Być może. Wcale nie zakładam, że to najniższa możliwa cena, ale i tak uważam ją za atrakcyjną dla tych, którzy wcześniej nie kupili. Na #allegro najniższe ceny od 200 złotych w górę, a tutaj przy nawej mniej korzystym kursie około 140 złotych.
  • Odpowiedz
@Pustulka: był na flash dealach trochę taniej ale ograniczona ilość, wcześniej na kupon z telchina był za $39.
Tę z linka powyżej zamówiłem 2 dni temu, dzisiaj dostałem maila z numerem paczki.
  • Odpowiedz
@Pustulka: Tak :) ale nawet z 23% vatu i przy ch##owych wiatrach z kursem jesteś do przodu o jakieś 30-40 zlotych do najtańszych opcji na allegro. Jeśli ktoś może chwilkę poczekać na przesyłkę (raczej z Holandii niż Chin) to IMHO warto.
  • Odpowiedz
@scandaliero: jeśli ten g1wh ma taką samą jakość obrazu co LS300W to warto. Prawdopodobnie trzeba będzie wyregulować ostrość obiektywu po otrzymaniu kamerki (jeśli chcesz mieć maksymalną ostrość, bo w fabryce ustawiają ją byle jak), ale to jest w miarę łatwe do zrobienia.
  • Odpowiedz
@pieczywowewiadrze: U mnie kamera jest zaczepiona non stop na szybie. Nie zdejmuje jej wcale od miesięcy. (Jak chce nagranie to wyciągam kartę) Kamera włącza się wraz z uruchomieniem auta i tak samo jak kończę jazdę, się wyłącza. Bardzo polecam. Nagrywa świetnie w HD, nadpisuje stary obraz itp.
  • Odpowiedz
@galeon: warto dodać, że włączanie i wyłączanie kamery zależy od tego czy ma dostęp do zasilania czy nie. Kamera włącza się przy podłączeniu do zasilania i wyłącza po zaniknięciu zasilania. W niektórych samochodach w gnieździe zapalniczki jest cały czas zasilanie, niezależnie od tego czy silnik pracuje, więc kamerkę trzeba odłączać.
  • Odpowiedz