@Suklaamoussee: szukam na necie i pasuje mi jedynie niestabilne białka i resztki cukru (a na nagazowanie wrzuciłem po 6g) tylko problem polega na tym, ze na dwa gąsiory, tylko w butelkach z jednego to się zrobiło.
Otworzyłem, nagazowanie jest, zapach fermentowanego cydru, nie ma negatywnych odczuć w smaku. Osad po zamieszaniu opada na dno
Uważaj, w kuchni może być
@Galgann:
@pestis:
@Etmon:
@Kryminator:
@Czepialski:
@Suklaamoussee:
@Arveit:
#!$%@? mac! O ten pionowy nalot mi chodzi.. A nie #heheszki
@Suklaamoussee: szukam na necie i pasuje mi jedynie niestabilne białka i resztki cukru (a na nagazowanie wrzuciłem po 6g) tylko problem polega na tym, ze na dwa gąsiory, tylko w butelkach z jednego to się zrobiło.
Otworzyłem, nagazowanie jest, zapach fermentowanego cydru, nie ma negatywnych odczuć w smaku. Osad po zamieszaniu opada na dno