Wpis z mikrobloga

Dzisiaj właśnie doszedł do mnie pilot MELE F10-PRO. Sprzęt niesamowity! Ma dużo funkcji których sam jeszcze nie ogarnąłem. Jedno z nich to mikrofon do Skype no i działa na wielu systemach w tym na Windows, Linux, Android i Mac.
Nie obyło się bez problemu. Otóż po podłączeniu do MXIII nie było głosu więc myślałem, że wystarczy zmienić w ustawieniach, ale to nic nie dało. Więc musiałem zastosować się do wskazówek google :D i dopiero pomogło zainstalowanie programu SoundAbout ~~> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix&hl=pl

Tak się prezentuje:

#banggood #telchina #aliexpress #linux #tvbox
mystaloba - Dzisiaj właśnie doszedł do mnie pilot MELE F10-PRO. Sprzęt niesamowity! M...

źródło: comment_99iEe3coTYAsByUFjrHTxGSsy4pItCDO.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mystaloba: Dzieki, nawet nie wiedziałem że takie cuda są. Potrzebowałem pilota dla 3 urządzeń także wziąłem wersję deluxe, mam nadzieję że uda mi się go ogarnąć, po wymianie punktów wyszło ok 20$ :)
  • Odpowiedz
Mam Kilka pytań
1. Czy wystarczy darmowa wersja SoundAbout?
2. Możesz podać jak skonfigurować ten program żeby wszystko działało jak należy.
3. Czy po restercie trzeba ustawiać wszystko od nowa?
3. U mnie po podłączeniu tego pilota tną się filmy, czy SoundAbout rozwiązuje ten problem?
  • Odpowiedz
@jan7796: Dzisiaj mogę powiedzieć, że pilot dość dobry, ale bardzo ale to bardzo delikatny. Mi dziecko rzuciło o podłogę i podczerwień poszła się je...ać. Poza tym gdzieś w sieci pisało, że pilot uczy się klawiszologii innych pilotów, ale ja nie zdąrzyłem sprawdzić więc ci nie powiem.
  • Odpowiedz
@jan7796: Pomylilem, mam F10 deluxe nie pro, dopiero po zdjęciach zobaczyłem że mój jest pomarańczowy a nie niebieski. To co ma ten pro czego nie ma deluxe?
  • Odpowiedz
@oldrac: ma mikrofon i głośnik także może robić za słuchawkę do rozmów, jest też gniazdo na słuchawki jak ktoś nie ma bezprzewodowych a chce posłuchac
  • Odpowiedz