Aktywne Wpisy

straszny_cham +200
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
BartoszBrz +87
Praca na Tirach ma ten Plus. Że człowiek nie musi z rana dojeżdżać zbiorkomem do kołchozu. Wystarczy tylko przenieść się z łóżka na fotel kierowcy. I już chłop na stanowisku pracy :D
#zycietruckera
#zycietruckera
źródło: IMG_9443
Pobierz

![[EN] W Anglii dziennie do 30 ludzi jest aresztowanych za memy.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/809120496690b1901641308518ba0323f04a0fc63bac8ae8352fab907f8d7f06,q80.jpg)
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @BarekMelka @smyl @Xianist @Lipathor @Destr0 @Majk_ @GilbertEatingGrape @kakaowymistrz @eMac1ek @wielooczek @dasto123 @koroluk @donmuchito1992 @MalyBiolog @daj_pan_spokoj @baqs @RPG-7 @emkape @hidd3n13 @bvszky @Songbird @kvvach @Bartoni @
to nie żadne rysopisy 2 porywaczy, ale dwa rysopisy jednej osoby, która była widziana przez pewnego świadka, jak niesie na rękach dziecko.
@marcelus: Podobno to nie była pizza za 65k ale rachunek za transport polityków na pizzę itp. Czyli nie sama pizza ale cała organizacja jakichś wypadów do restauracji
Za dużo razy pada słowo pizza, pizza party, jakby oni w---------i tyle pizzy to by wyglądali jak większość Amerykanów, otyłość w chuuj
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @GeorgeSorosVEVO @BarekMelka @barani_leb @kvvach @Lipathor @Xianist @Majk_ @jash @Kapitan_Neuropa @Ripper @Lukardio @smyl @emkape @Viscop @GilbertEatingGrape @Usurper @daj_pan_spokoj @matthew @hidd3n13 @franek-pokrywko @prawa_reka_sorosa @abdullahibnalibali @
@Wojciechovsky: Nie wiem, ale nie sądzisz chyba że to jest jeden transport? To chyba chodziło o ogólne wydatki na podróże. Zresztą nie będę się mądrzył bo tylko tak słyszałem, nie wiem skąd to info jest.
@GeorgeSorosVEVO: Zawsze kisnę z wołania zainteresowanych, co ludzie nie potrafią dodać do obserwowanych tagu, albo usera? No ale czego ja wymagam...