Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 148
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Reste: Część maili jest zweryfikowanych, co nie jest zweryfikowane to słowniczek. Tak naprawdę nawet jeśli niektóre maile są naprawdę dziwne i zawierają szyfr (np ten o husteczkach) to nie ma żadnych dowodów na to co ten szyfr oznacza. Z równym powodzeniem słowo pizza można zastąpić słowem marichuanen itd..
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: to czym on ich transportował? Wynajął specjalny helikopter wojskowy do przewożenia wojskowych? Pewnie mu jeszcze by zostało na jakieś drobne wydatki..

Za dużo razy pada słowo pizza, pizza party, jakby oni w---------i tyle pizzy to by wyglądali jak większość Amerykanów, otyłość w chuuj
  • Odpowiedz
Wołam zainteresowanych (59) z listy Opłacone trolle Sorosa
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.

Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen

! @GeorgeSorosVEVO @BarekMelka @barani_leb @kvvach @Lipathor @Xianist @Majk_ @jash @Kapitan_Neuropa @Ripper @Lukardio @smyl @emkape @Viscop @GilbertEatingGrape @Usurper @daj_pan_spokoj @matthew @hidd3n13 @franek-pokrywko @prawa_reka_sorosa @abdullahibnalibali @
  • Odpowiedz
to czym on ich transportował? Wynajął specjalny helikopter wojskowy do przewożenia wojskowych? Pewnie mu jeszcze by zostało na jakieś drobne wydatki..

@Wojciechovsky: Nie wiem, ale nie sądzisz chyba że to jest jeden transport? To chyba chodziło o ogólne wydatki na podróże. Zresztą nie będę się mądrzył bo tylko tak słyszałem, nie wiem skąd to info jest.
  • Odpowiedz