Aktywne Wpisy

1X6D +17
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem

ZAKAPIOREK +85

![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

PO WRACAJ
mimo że nigdy na nią nie glosowałem bo uważałem że nie zasługuje
tym lepiej widać różnicę między tymi partiami, gdyby lista była prawdziwa
nawet jakby udział Donalda Tuska w Amber Gold to była Wina Tuska, i byłaby udowodniona, to i tak bym głosował teraz na PO
to pokazuje skalę s----------a bolszewickiej władzy pisowskiej robiącej pełzająco z Polski autorytarną białoruś
geszeftuj z tym
nie ma
Jak PiS było w opozycji to kulturalnie punktowali nieudolność rządów PO, pokazywali afery, niedociągnięcia, kłamstwa ekipy rządzącej.
Teraz w opozycji jest PO i co mamy? Blokowanie mównicy, ciągły zamęt, przepychanki w sejmie, obrona ubeckich emerytur, wyprowadzanie bydła z KOD na ulicę. A to wszystko bo zostali odsunięci od koryta i próbują obalić legalny rząd.
A
A i jeszcze jedno. Ile osób PiS rozliczyć za te afery? Ile osób dostało zarzuty? Jak tam Amber Gold?