Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@v00: nie zebym byl jakims wielkim apologeta PO, ale lekkim okiem 3/4 tych afer jest nieprawdziwych lub na wyrost. a jak zobaczylem punkt z gmo to prychlem na glos xD
  • Odpowiedz
@v00: jak bardzo z------m musi być rząd PiS, że mimo tej jakże długiej listy, zawołam donośnym głosem:
PO WRACAJ

mimo że nigdy na nią nie glosowałem bo uważałem że nie zasługuje
  • Odpowiedz
@v00: ty dalej nie rozumiesz,

nawet jakby udział Donalda Tuska w Amber Gold to była Wina Tuska, i byłaby udowodniona, to i tak bym głosował teraz na PO
to pokazuje skalę s----------a bolszewickiej władzy pisowskiej robiącej pełzająco z Polski autorytarną białoruś
geszeftuj z tym
  • Odpowiedz
@v00: nie cierpię na amnezję tylko śmieszy mnie ta lista afer, która lata po internecie już od dwóch lat. Śmieszy mnie też jaką sensację w prawicowym umyśle wywołuje brak chęci współpracowania z pisowską komisją do grillowania prokuratorów z amber gold. Im nic nie grozi za kłamstwo czy powiedzenie nie wiem, nie pamiętam przed komisją. Rozsądny człowiek nie będzie nic mówił, bo po co ma się później tłumaczyć przez Karnowskimi i
  • Odpowiedz
@seicel: jakim sadem, mowisz o tej sitwie komuchow w prokuraturze? gdy skoncza porzadki w sadzie to wtedy wszyscy zostana pociagnieci do odpowiedzialnosci, macie to jak w banku
  • Odpowiedz
Oo.. nowy wpis z serii: a za Pełooo... wiecie co #60groszyzawpis jestescie nudni i powtarzalni. Wiem ze byly swieta i centrala nie przyslala nowych wytycznych, ale czas zmienic płyte bo ta juz jest nudna. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@v00: Nie jestem za PiS. Ale różnica między dwoma największymi partiami w Polsce jest ogromna.

Jak PiS było w opozycji to kulturalnie punktowali nieudolność rządów PO, pokazywali afery, niedociągnięcia, kłamstwa ekipy rządzącej.

Teraz w opozycji jest PO i co mamy? Blokowanie mównicy, ciągły zamęt, przepychanki w sejmie, obrona ubeckich emerytur, wyprowadzanie bydła z KOD na ulicę. A to wszystko bo zostali odsunięci od koryta i próbują obalić legalny rząd.
A
  • Odpowiedz
@v00 spokojnie, pisiory już ciężko pracują nad tym, żeby przebić tę listę ze sporą nawiązką

A i jeszcze jedno. Ile osób PiS rozliczyć za te afery? Ile osób dostało zarzuty? Jak tam Amber Gold?
  • Odpowiedz
@podbrodek: Tylko jak PO uchwaliło niekonstytucyjną ustawę to zmieniali ją i wszystko było spoko. PiS ma w dupie wyroki TK. PO nie wyrzucało z obrad sejmu posłów opozycji. PiS to robi. Można wymieniać tak jeszcze.
  • Odpowiedz