Aktywne Wpisy

Nighthuntero +81
źródło: 1000028654
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +107
Właśnie jadę busem do Truckee gdzie wejdę ponownie na szlak. Trochę odpocząłem w tym Sacramento ale miasto mi się nie podobało . Ilość bezdomnych, obłąkanych i nieporadnych ludzi jest przerażająca . Nie czułem się tam zbyt komfortowo . Większość czasu spędziłem w hotelu nic nie robiąc no i byłem pobiegać sobie też. Zmieniło to też moje nastawienie do dużych miast i w zasadzie nie chce ich już odwiedzać .Osiągnęłam cel chęci powrotu
źródło: image_picker_C80F870C-E845-4B6B-9CA3-F4F085B1386C-74432-0000063978E23B11
Pobierz

źródło: comment_Y338h86sCk0H7WqzKI6VhCKse1mx6TWp.jpg
Pobierzkogucik
@shermori @ryhu nie ukrywam, że irokez zaryzykował em po filmie, ale brodę to zostawiłem po wykrywaniu zęba mądrości, i zakaz golenia był, potem jakoś samo poszło...
@Influ3nD wolę irokez :-) mama i teściowa do tej pory mówią, że to coś na głowie :-)
@splndid na co dzień noszę podobnie, ale to disajn na siedzenie przed kompem w domu. Co złego
Bo trzeba odpowiednią ilość rozprowadzić (za dużo też źle) i rozczesać, wtedy nie bedą poplątane
No i brodę sobie jeszcze trochę zapuść, bo łaty widać
źródło: comment_Zh8vovR3WvvtpdyCTI7457kKVGz7i5aQ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Czego się nie robi dla nauki xD
Sama szczotka ich nie wyprostuje jak ci się kręcą (mam ten sam problem). Potrzeba mocnego wosku, to powoli to idzie ogarnąć
@mam_krowy a ten wosk... To go się nakłada na dzień jak żel na włosy czy jako kuracja naprawcza? Bo serio staram się i w sumie czasu ani możliwości nie mam dbania zbyt pedantystycznie o swój wygląd a pracy...