Wpis z mikrobloga

@L3stko: jest ograniczony bo tylko do takich rzeczy go stworzyli, jak reszta osx czy ios. A tak ogólnie to przez to zrobiłeś w sumie tylko wygląd identyczny jak na stronie wykopu i w sumie tyle?
  • Odpowiedz
jest ograniczony bo tylko do takich rzeczy go stworzyli, jak reszta osx czy ios

@wczoraj: Wbrew pozorom iOS nie jest mocno ograniczony, macOS to już w ogóle. tvOS to jest dramat.

wygląd identyczny jak na stronie wykopu i w sumie tyle?

A co byś tam jeszcze chciał? Projekt zakładał możliwość przeglądania wykopu i mirko na ekranie telewizora. To jest natywna aplikacja bo appletv nie ma przeglądarki.
  • Odpowiedz
@L3stko: znam pozory i sam system, jest ograniczony, dostęp do wszystkiego dostajemy z czasem i dalej czekam na jakąkolwiek kontrolę nad nfc i inne rzeczy.
No właśnie chciałbym czegoś chociaż trochę innego, chociaż layoutu ale to Twoj projekt więc tylko zapytałem bo może coś planujesz wartego uwagi
  • Odpowiedz
No właśnie chciałbym czegoś chociaż trochę innego, chociaż layoutu ale to Twoj projekt więc tylko zapytałem bo może coś planujesz wartego uwagi

@wczoraj: Zastanowię się nad tym. Najbardziej zależało mi na jak najlepszym odwzorowaniem nocnego ale może zrobię jakiś ładny nowoczesny layout...
  • Odpowiedz