Aktywne Wpisy

cheture +17
jakie macie plany na piątek wieczur
lyncz +134
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

Na początek jednak małe #rozdajo - wśród plusujących ten wpis wylosuję osobę (a za każde kolejne 500 plusów kolejną osobę -> 2500 plusów = 5 wylosowanych!) która otrzyma jedną, losowo wybraną maskotkę z serii #google #android Mini Collectible Figures, Series 3 (picrel). Jako że w całym zestawie jest ich aż 16, to pozostałe figurki rozdam już bezpośrednio we wpisach otagowanych #marcinorlowski oraz #io17 (już bez tagu #rozdajo :).
#rozdajo #marcinorlowski #io17 #programowanie
źródło: comment_lBbKceAqQIF9VIyyFZxl1eDTrZ4fJaxO.jpg
Pobierz@raffikii
@Moderacja moge poprosić od danie powyższego do samego wpisu, bo mi umknęło.
@Hugenot111: niestety nie wiadomo w którym jest pudełku bo wszystkie sa dokladnie takie same. Więc co wylosujesz to będzie
Będę wygrywał do skutku ( ͡º ͜ʖ͡º)
http://www.deadzebra.com/projects/android-mini-collectibles-series-03/
@MarcinOrlowski: Phi! Tyle to było w minioną sobotę na zjeździe u Rydzyka.