MarcinOrlowski
MarcinOrlowski
Już za 11 godzin rozpocznie się tegoroczna konferencja Google I/O 2017. W tym roku ma być ponoć aż 8 tysięcy osób, a wśród nich i ja :) Zapraszam do obserwowania tagów #marcinorlowski oraz #io17 na których będę wrzucał "na żywo" fotki oraz różne informacje z przebiegu imprezy -> na początek pokażę jak wygląda "starter pack" każdego uczestnika jako że zdążyłem go już odebrać.

Na początek jednak małe #rozdajo - wśród plusujących ten wpis wylosuję osobę (a za każde kolejne 500 plusów kolejną osobę -> 2500 plusów = 5 wylosowanych!) która otrzyma jedną, losowo wybraną maskotkę z serii #google #android Mini Collectible Figures, Series 3 (picrel). Jako że w całym zestawie jest ich aż 16, to pozostałe figurki rozdam już bezpośrednio we wpisach otagowanych #marcinorlowski oraz #io17 (już bez tagu #rozdajo :).

#rozdajo #marcinorlowski #io17 #programowanie
1191
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Hugenot111
@MarcinOrlowski O yezu... Tego androida w biało żółtym kombinezonie.. Jak Beastie Boys w teledysku Intergalactic (ʘ‿ʘ)ʕ•ᴥ•ʔ
8
D.....k
@MarcinOrlowski: a nie, coś poebaem ( ͡° ͜ʖ ͡°) myslałem, że to w warszawie na zabkowskiej a tam jest jakiś lokalny
5
D.....k
@MarcinOrlowski: byliśmy w tym kampusie razem z @kamdz na hackatonie - tam jest miejsca na max 200-300 osób XD
2
Crea
2
C.....r
C.....r
@MarcinOrlowski: Android sówka (。◕‿‿◕。)
2
poucette
@MarcinOrlowski: Jejku jakie one są czadowe ʕ•ᴥ•ʔ
1
MarcinOrlowski
MarcinOrlowski
Zielonki biorą jeśli udział jesli konto założone conajmniej dzień wcześniej.

@raffikii

@Moderacja moge poprosić od danie powyższego do samego wpisu, bo mi umknęło.
1
Hugenot111
@MarcinOrlowski Damn u android!
Będę wygrywał do skutku ( ͡º ͜ʖ͡º)
1
dan3k
1
MarcinOrlowski
MarcinOrlowski
@Crea: doskonale - o to chdzi właśnie :)
1
D.....k
@Fifarafas: normalnie, drzwiami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
vladek
@MarcinOrlowski: (。◕‿‿◕。)
0
Raffikii
Raffikii
@MarcinOrlowski zielonki biora udzial?
0
MarcinOrlowski
MarcinOrlowski
Tego androida w biało żółtym kombinezonie

@Hugenot111: niestety nie wiadomo w którym jest pudełku bo wszystkie sa dokladnie takie same. Więc co wylosujesz to będzie
0
kamdz
@Dreszczyk: @Dreszczyk: @MarcinOrlowski: potwierdzam, tak było ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
0
Spetzanz
Spetzanz
@MarcinOrlowski: czy impreza będzie streamowana?
0
ToJaZabilemMufase
@Spetzanz: bedzie, zawsze jest.
0
MarcinOrlowski
MarcinOrlowski
@Spetzanz: Nie wszystko chyba. Keynotes na pewno: https://events.google.com/io/live
0
m4kb0l
@MarcinOrlowski: przepalasz budżet konferencyjny ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy jak się tam znalazłeś?
0
Nitro_Express
W tym roku ma być ponoć aż 8 tysięcy osób

@MarcinOrlowski: Phi! Tyle to było w minioną sobotę na zjeździe u Rydzyka.
0