Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Krótkie info:
Nie jest idealnie, ciężko mając narzędzia z mirko zrobić to dużo bardziej przejrzyście. Macie uwagi? piszcie.
Ogólnie może być lekko przytłaczające na początku, ale wbrew pozorom stary po chwili był przejrzysty kiedy chciało się po prostu coś znaleźć - tutaj powinno być nawet lepiej! A jest z czego wybierać, wzięte zostały uwagi z komentarzy, oraz po prostu miejsca które powstały w między czasie, stare które zamknięto zostały usunięte.
Mam nadzieje
  • Odpowiedz
@Loloman: O Panie, to żeś mi Pan wakacje zrobił. Jestem z Wro/okolic Wro. Raczej nie dam rady w tym roku pojechać na jakieś porządne wakacje to przynajmniej odhaczę wszystkie punkty z tej listy. Dziękować!
  • Odpowiedz
@black_janusz: To akurat prawda! Trochę mnie tam nie było, choć starałem się zasięgnąć informacji szukając na FB i chyba nie zauważyłem tego. Jak się trochę uwag uzbiera to się edytuje wpis :) Dzięki za info
  • Odpowiedz
@kj5: Zastanawiałem się nad nią. Byłem przed zmianą i po zmianie i przyznam że... no nie jestem przekonany. Zrobiła się z tego bardziej pizzeria jak dla mnie. Kiedyś bym ją dodał od razu do kawiarenek. Teraz to nie wiem gdzie miałaby być.
  • Odpowiedz
@dzieju41: Byłoby ciężko! W szczegolności jeśli chodzi o część co warto zobaczyć bo jest tego sporo. A i wszystkich restauracji i pubów jest po prostu za dużo! I na pewno słynny kantor oszukujący wszystkich na środku rynku - z tego ostatnio mocno Praga słynie.
  • Odpowiedz