Aktywne Wpisy

#gielda Wyobrażacie sobie strajk w orlenie? 93% pracowników stacji irafinerii mówi zarządowi że kurs urósł znacząco ostatnio i należy im się część tych zysków, bo w sumie to dzięki pracownikom też jest zysk. Chcą powiedzmy 15% tego co firma zarobi w tym roku.
Ja też sobie nie wyobrażam, dlatego jestem całym sercem z pracownikami samsunga, którzy mają rozpocząć strajk 21 maja, bo domagają się części od rosnących zysków firmy.
#
Ja też sobie nie wyobrażam, dlatego jestem całym sercem z pracownikami samsunga, którzy mają rozpocząć strajk 21 maja, bo domagają się części od rosnących zysków firmy.
#
źródło: image
Pobierz
wrak_huopa +111
#spierdotrip Niedzielna ucieczka na mokradła. Przyjemnie chłodno, ale słonecznie. Z pięknymi widokami, zapachami i odgłosami lasu.
Bieda gulasz się gotuje, potem herbatka i będzie można poczytać książkę.
Mógłbym tu zdechnąć :)
Bieda gulasz się gotuje, potem herbatka i będzie można poczytać książkę.
Mógłbym tu zdechnąć :)
źródło: IMG-20260510-104143
Pobierz

Że niby fit i takie tam. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#gotujzwykopem
źródło: comment_6h3B0YMlaxdsCITn3nI1oLinXpAlHk7L.jpg
PobierzPowodzenia! :>
W macu mieli kiedyś super frytki, takie słodkie, ale zmienili recepturę i smakują one tak samo jak wszędzie indziej. Te zajebiste to można już tylko w domu samemu zrobić (w zalewie cukrowo miodowej).
Najważniejsze, to
Mnie denerwuję, że często są przesolone i nie idzie ich zjeść. A takich domowych frytek to o dziwo jeszcze nie robiłam. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ano właśnie.. Przez jakiś czas. :D
To poprosilabym w takim razie.
2. Masz teraz dwie opcje:
a) tradycyjne, czyli można przejść od razu do kroku 3
b) takie, jak były dawniej w macu, czyli bierzesz miskę, a do niej wlewasz prawie wrzątek, mieszasz to z cukrem i miodem - 1:1, dokładnie Ci nie