Aktywne Wpisy

Zazeraxim +25

Jakoś od dłuższego czasu boję się przemijalności. Także nachodzi mnie myśl, że to wszystko to jakaś #!$%@? fikcja. Jestem w 4 klasie liceum i czuje się wyalienowany. Czuję że nie pasuje do tego społeczeństwa. Mam już dosyć tych #!$%@? dzieci z tiktokow, dziecinnych sposobów zwracania na siebie uwagi. Z drugiej strony potrafię zamienić się w takiego dynamiczniaka i założyć na siebie ta maskę "spoko gościa" mimo, że wewnętrznie odczuwam pustke. Czasami wolę

Dotarł do mnie ostatnio Paperwhite 3. Wszystko spoczko, ale... Ekran był przechylony. (O mniej niż milimetr, ale jak ma się całą stronę tekstu przed sobą to rzuca się to w oczy i irytuje.) Uznałem więc, że muszę go zwrócić.
Nie mogłem na Amazon DE znaleźć live chatu po angielsku, więc wyszukałem w google i wlazłem w live chat na Amazon COM.
Pani powiedziała, że przykro, że tak się stało i przekierowała mój problem do Amazon DE. Odpowiedź od Amazon DE dostałem w mniej niż dobę i napisali tam, że najlepiej jakbym zadzwonił do nich. Wszedłem na Amazon DE, ustawiłem angielski, wybrałem kategorię problemu i podałem swój numer telefonu. Zadzwonił jakiś numer z Irlandii i opisałem swój problem. Pan z supportu bardzo miły powiedział, że wyślą nowy i na e-mail dostanę etykietę przewozową do odesłania towaru. Jaki miły był, nawet dobrego weekendu życzył :). Spytałem się, czy to prawda, że można dostać refurbrished na zwrocie, i... to niestety prawda. Uznałem po dwóch godzinach, że jednak wolę moją nówkę z wadą, niż jakiegoś refurbrished. Zadzwoniłem ponownie, połączyło mnie z jakąś panią, wytłumaczyłem czemu chcę anulować zwrot i poinformowała mnie, że jednak trafia do mnie funkiel nówka :) Więc warto po zgłoszeniu zwrotu zadzwonić i się dopytać. A list przewozowy do zwrotów jest do Poczty Polskiej, więc nie trzeba szukać placówek DHL.
źródło: comment_pW6nLU65gINJDBLLUpqQAQo7ZzLj7aKf.jpg
Pobierz