Kiedyś na imprezie popiliśmy i koleżanka nocowała u mnie - mieszkałem z rodzicami, początek studiów. Tylko się przytulaliśmy chyba. No w każdym razie matka weszła to szok - rodzice dosyć konserwatywni. Żeby nie było przypału powiedziałem że to moja dziewczyna i już jakiś czas jesteśmy razem - to ściema kompletna i miałem następnego dnia powiedzieć, że się rozeszliśmy. No ale koleżanka posiedziała przy śniadaniu z rodziną, spędziliśmy miły ranek potem jeszcze kino bo % cały czas krążyły u mnie. Teraz jest moją żoną i mamy 2 dzieci (ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)
@DylematyMoralne: to moi znajomi kiedyś wymyślili, że dla żartu ustawią mi związek na fb z chłopakiem, którego znałam 3 miesiące. I tak już 5 lat po ślubie jesteśmy.
@DylematyMoralne: u mnie w rodzinie też jest taka sytaucja, moja ciotka chciała zrobić nazlość swojemu chlopakowi i poprosila kolege żeby udawał jej nowego chłopaka, czasy podstawówki, teraz 3 dzieci i jedno ma już 18 XD
@DylematyMoralne: kolega ze studiów kiedyś też tak z koleżanką zrywał. Generalnie chciał jej wytłumaczyć, że z jego strony to tak nie na poważnie i żeby mu dała spokój, tylko nie wiedział, jak to ująć delikatnie i żeby jej przykrości nie robić, też ją na spacer do parku zaprosił celem odbycia poważnej rozmowy. I też tak jakoś mu z tą rozmową nie poszło do końca tak, jak zaplanował, bo niecały rok
Wiecie za co lubię #ppk? Za to, że jak z kimś poruszam temat finansów, oszczędzania i ten ktoś krytykuje np. #ppk #ikze to od razu wiem że mam do czynienia z troglodytą.
Teraz jest moją żoną i mamy 2 dzieci (ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)
#truestory #zwiazki #milosc
XDDDDD
@DylematyMoralne kogo chcesz oszukać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_02URFywH2tvt9F16y1SRo8BuWorfLCFz.jpg
Pobierz