Wpis z mikrobloga

Jak sie dodaje wpis na mirko to też motywuje to żeby coś porobić, to wrzucam właśnie, dodałem pasek u góry który pokazuje jaki jest stan akumulatora, laptopa który ma imitować dział giełdy. Pomysł giełdy prosty bo jedynie taki że jak go nie ulepszymy to nie będzie można zarobić na sekunde więcej niż ileśtam. Dodałem wykrzykniki w razie jak będzie nam się kończyć pojemność kondensatorów i możliwość sprzedaży na giełdzie
#gamedev

---
Subskrybuj lub czarnolistuj :D #wexgames
Wextor - Jak sie dodaje wpis na mirko to też motywuje to żeby coś porobić, to wrzucam...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wextor:
Witam Pana, "Jak sie dodaje wpis na mirko to też motywuje to żeby coś porobić,", zgadam się w 100% z tym zdaniem. Obserwuje od dawna wexgames (ale wtedy to była jakaś gierka o kosmosie lub coś takiego, dawno to było).
  • Odpowiedz
Jak sie dodaje wpis na mirko to też motywuje to żeby coś porobić

@Wextor: Ja się właśnie boję dodawać wpis na mirko! Boję się, że mi projekt zacznie bokiem wychodzić i go porzucę, a wpis zostanie. Już kilka razy tak się działo. Za długo siedzę nad jednym projektem, aż mnie on zaczyna męczyć i po jakimś czasie patrzeć na niego nie mogę. To jest moja największa bolączka, nie umiem się
  • Odpowiedz
@Wextor: motywuje mówicie... ja ponad rok pracuję nad swoim projektem na mobilne, może niedługo coś zarzucę to mnie zmotywujecie... w tym roku chcę premierę robić... Co to w ogóle za gra jest xD symulator koparki bitcoinów? omg xD
  • Odpowiedz