Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wyjzprz2: No i dobrze, jak nie czułeś się komfortowo (ona widocznie też) do całowania choćby w policzek, to nie ma co szarżować, bo wyszło by jeszcze gorzej i bardzo niezręcznie. Wszystko powoli, krok po kroku, oswajaj się w relacjach, w kontakcie fizycznym, w tym jak to eskalować... Będzie coraz lepiej. A i nie wkręcaj się za łatwo w żadną pannę, bo to potem boli... :/ Powodzenia. Graty za ogarnianie siebie
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: Grartki za to że coś robisz by wyjść ze s----------a ale z takim podejściem ona zawsze będzie w Tobie widział stuleje. To nie dziewczyna ma Ci dyktować warunki jak z podaniem ręki na przywitanie czy pożegnanie, ale jeżeli ma w Tobie widzieć kogoś więcej niż przyjaciela robiącego za psiapsiółe to po prostu zdominuj ją i rób takie rzeczy po swojemu.
  • Odpowiedz
Grartki za to że coś robisz by wyjść ze s----------a ale z takim podejściem ona zawsze będzie w Tobie widział stuleje.

@gabra: Też tak pomyślałem czytając ten jego opis randki. Po prostu ona dominuje a on jest takim nieśmiałym przyjecielem idealnym do friendzone. Pewnie niedługo się tam znajdzie.
Chociaż nie, on już tam jest. Przecież ona się z nim spotyka tylko z nudów, bo z kimś innym nie wyszło.
  • Odpowiedz
Ona jednak wyciągnęła rękę, więc nie pozostało mi nic innego jak uścisnąć ją.

@wyjzprz2: Jak to nie pozostało Ci nic innego? Miałeś przecież mnóstwo możliwości. Przede wszystkim buziak w policzek, ale ok - na początku to aż tak nie jest istotne, ważne że na zakończenie był buziak. A nie... zaraz...

Powiedziałem też kilka komplementów, za które
  • Odpowiedz