Za dzieciaka zlewali moją opinię "dzieci i ryby głosu nie mają" a teraz "ej Tomek co ty tak milczysz?" Rada jaką bym przekazał to szanuj zdanie dziecka i go nie wyręczaj i nie trzymaj pod kloszem.
@billy0o: To dodam od siebie "Co ty wiesz gówniarzu o życiu, stary człowiek więcej przeżył to wie lepiej" wypowiedziane przez Janusza i Grażynę, którzy całe życie nie wystawili nosa poza powiat xD
@billy0o: pieniądze zarobione za granica rowniez trzeba rozliczyc na PIT
Z tego co wiem, to jedynie jeśli mieszkasz w Polsce. Jeśli mieszkasz (zameldowany jesteś, legalnie pracujesz) przez ten czas za granicą to nic nie rozliczasz w Polsce.
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
XD
@polo195: Tego im odmówić nie można (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@billy0o: nigdy w życiu
@billy0o: mi też tak mówiono, a dziś mi jeść daje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moi rodzicie powiedzieli mi ze na kazdego kolesia ktory w-----a skarbowke znajdzie sie 3 ktorym sie nie uda
i mieli racje
Z tego co wiem, to jedynie jeśli mieszkasz w Polsce. Jeśli mieszkasz (zameldowany jesteś, legalnie pracujesz) przez ten czas za granicą to nic nie rozliczasz w Polsce.
- Tata a pokaż świadectwo ze szkoły
- EEEEEE w pożarze się spaliło... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SillySweet
@support