Aktywne Wpisy

zazdrosny +32
często też pytacie mnie w wiadomościach skąd się wzięła moja klaustrofobia to odpowiedź znajduje się w załączonym obrazku (tak mnie się wydaje), a tak mnie się wydaje ponieważ znam tę historię od rodziny. a było tak, że jak miałem wbity ten 3/4lvl to poszedłem z rodzeństwem do makdonalda i zacząłem zjeżdżać na tej kopiącej prądem zjeżdżalni i podobno skrzyżowałem nogi podczas jazdy i kolana mi utknęły w rurze, że się zaklinowałem. podobno
źródło: obraz_2026-05-28_195559164
Pobierz
WolnyBLN +100

@polo195: Tego im odmówić nie można (✌ ゚ ∀ ゚)☞
XD
Z tego co wiem, to jedynie jeśli mieszkasz w Polsce. Jeśli mieszkasz (zameldowany jesteś, legalnie pracujesz) przez ten czas za granicą to nic nie rozliczasz w Polsce.
@SillySweet: Ta tylko kto sie melduje za granica. Nikt z moich znajomych tego nie robi
@billy0o: mi też tak mówiono, a dziś mi jeść daje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@billy0o: nigdy w życiu
@billy0o: Każdy kto jest dłużej niż 3 miesiące. Inaczej możesz mieć spore problemy. A udowodnić łatwo, np. po dacie rozpoczęcia wynajmu mieszkania lub dacie rozpoczęcia pracy.
@billy0o: Wat?
Z drugiej strony piorąc rzeczy odwrócone, się mniej niszczą, no i jak są jakieś plamy, czy inne syfy, to się je i tak najpierw przed praniem atakuje.