@wyjzprz2: nie, nie trzeba. Można się poznać w sieci, a potem spotkać. I nie pisze tu o tinderach i innych tego typu atrakcjach. Inna sprawa, czy uda się poznać osobę właściwą. Ale tak samo jest, gdy próbujesz poznać kogoś w realu. Nigdy nie ma pewności.
@OSH1980: Sieć to imo bardzo słaby deal. Większość portali randkowych to farma dla różowych szukających tylko atencji- i tutaj nie ma absolutnie żadnego jak zagadujesz, ba im mocniej kreatywne od "hej co słychać" tym bardziej uwypuklenie wychodzi jak niewiele ciekawego prezentuje sobą loszka. Nie macie o czym gadać, bo jesteście ze skrajnie innych światów. Chyba, że domyślnie chodzi o jakieś portale tematyczne, dla ludzi z konkretnym hobby, ale szukanie kobiety
@xxxxyurek: nie piszę o portalach randkowych, tylko o forach dyskusyjnych, grupach na Fb, mirko. Wbrew pozorom można w sieci znaleźć normalne osoby, tylko się trzeba postarać. Plus tego jest taki, że zazwyczaj już na starcie masz o czym z taką osoba pogadać - wspólne zainteresowania itp.
@OSH1980: To tak, ale znów jest problem tutaj- oprócz tego o którym napisałem. Większość loszek 20+, tych ogarniętych, fajnych co udzielają się właśnie w ciekawych miejscach jest już od lat zajęta. Często się kończy to tak, że przechodzi od dyskusji z loszką np o cyberpunku do podrywu/propozycji randki i "sorry anon, mam chłopaka i to od okresu kredowego, ale wiesz anoon bardzo cię lubię ;p"
@Ubotek: Oczywiście że nie. Forum hobbystyczne ( ͡°ʖ̯͡°). Acz muszę przyznać iż rwanie miałem ostre, chyba 3 sztuki usiłowały sobie mnie zawłaszczyć. Pierwszą olałem, druga wpadła w odwiedziny ale zdecydowanie za chuda zaś wizyta trzeciej okazała się strzałem w dziesiątkę i już 4 rok leci.
@wyjzprz2: Właśnie celem chodzenia po ulicy ma być podryw a nie nic. Konferencje ssą bo cały czas siedzisz w jednym miejscu. Niby są przerwy między wykładami ale z-------l podobny do tego w punkcie przesiadkowym lub w barze. No i jak nie chcesz szukać koleżanek tylko zamoczyć to ciężko bo nie otworzysz loszki tekstem "bardzo mi się spodobałaś i musiałem cię obczaić" bo to będzie wiocha. Trzeba balansować między tematem który
W załączonym przez Ciebie linku mamy zresztą typowego beta cucka, wystarczy spojrzeć na zdjęcie. Gość wygląda tragicznie, jest bardzo gruby, ma biodra szersze od barków i fatalne wyczucie stylu (jest chyba dość wysoki, ale to niewiele mu pomaga).
Organizował konferencję dla doktorantów i studentów. Prawdopodobnie jest doktorantem. Dla studentki (a przypuszczam, że była wtedy studentką) jest to już jakiś
Czy ktoś wie jak to jest możliwe? Makaron przechodzi przez parówki, jak? Czy da się to zrobić domowymi metodami? Chodzi mi to po głowie od 8 lat. #kiciochpyta #zagadka #tajemnice #pomocy
@wyjzprz2: dlatego zawsze bylem i bede sam
Komentarz usunięty przez autora
No cóż, gość
źródło: comment_ubu8NljgmV5z9Y7miLlAVIHcJDxvnzvT.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Organizował konferencję dla doktorantów i studentów. Prawdopodobnie jest doktorantem. Dla studentki (a przypuszczam, że była wtedy studentką) jest to już jakiś