Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wyjzprz2: nie, nie trzeba. Można się poznać w sieci, a potem spotkać. I nie pisze tu o tinderach i innych tego typu atrakcjach. Inna sprawa, czy uda się poznać osobę właściwą. Ale tak samo jest, gdy próbujesz poznać kogoś w realu. Nigdy nie ma pewności.
  • Odpowiedz
@xxxxyurek: nie piszę o portalach randkowych, tylko o forach dyskusyjnych, grupach na Fb, mirko. Wbrew pozorom można w sieci znaleźć normalne osoby, tylko się trzeba postarać. Plus tego jest taki, że zazwyczaj już na starcie masz o czym z taką osoba pogadać - wspólne zainteresowania itp.
  • Odpowiedz
@OSH1980: To tak, ale znów jest problem tutaj- oprócz tego o którym napisałem. Większość loszek 20+, tych ogarniętych, fajnych co udzielają się właśnie w ciekawych miejscach jest już od lat zajęta. Często się kończy to tak, że przechodzi od dyskusji z loszką np o cyberpunku do podrywu/propozycji randki i "sorry anon, mam chłopaka i to od okresu kredowego, ale wiesz anoon bardzo cię lubię ;p"
  • Odpowiedz
@Ubotek: Oczywiście że nie. Forum hobbystyczne ( ͡° ʖ̯ ͡°). Acz muszę przyznać iż rwanie miałem ostre, chyba 3 sztuki usiłowały sobie mnie zawłaszczyć. Pierwszą olałem, druga wpadła w odwiedziny ale zdecydowanie za chuda zaś wizyta trzeciej okazała się strzałem w dziesiątkę i już 4 rok leci.
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: Właśnie celem chodzenia po ulicy ma być podryw a nie nic. Konferencje ssą bo cały czas siedzisz w jednym miejscu. Niby są przerwy między wykładami ale z-------l podobny do tego w punkcie przesiadkowym lub w barze. No i jak nie chcesz szukać koleżanek tylko zamoczyć to ciężko bo nie otworzysz loszki tekstem "bardzo mi się spodobałaś i musiałem cię obczaić" bo to będzie wiocha. Trzeba balansować między tematem który
  • Odpowiedz
@Veritas_liberabit_vos:

nie sugeruj, że ten gość ma jakiś status

Organizował konferencję dla doktorantów i studentów. Prawdopodobnie jest doktorantem. Dla studentki (a przypuszczam, że była wtedy studentką) jest to już jakiś
  • Odpowiedz