Aktywne Wpisy

proweniencja +341

vieniasn +24
no i teraz nie czuję się bezpiecznie we własnym domu
ktoś tu był i naruszył spokoik izdebki to niewyobrażalne jest takie że ktoś był w jedynym miejscu na świecie które jest bezpieczne dla mózgu
straciłem ostatki spokoiku który był mi tak potrzebny
spokoik to najwyższa wartość a nie mam go
nie wiem jak tak żyć
ktoś tu był i naruszył spokoik izdebki to niewyobrażalne jest takie że ktoś był w jedynym miejscu na świecie które jest bezpieczne dla mózgu
straciłem ostatki spokoiku który był mi tak potrzebny
spokoik to najwyższa wartość a nie mam go
nie wiem jak tak żyć
źródło: temp_file3700780651222389400
Pobierz

https://www.wykop.pl/link/4023901/tak-wyglada-zycie-codzienne-gornikow-pracujacych-w-kopalniach-bitcoinow/
#bitcoin #btc #kryptowaluty
Banowanie czegoś związanego z krypto to już powoli chińska tradycja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zazwyczaj to i tak, fake newsy...
Oczywiscie przy kolejnym batchu pójdą na śmietnik, ale jak tylko pojawi się coś nowego na rynku to spokojnie można wchodzić w kopanie.
Tylko jak w każdej branży, trzeba mieć na to pomysł i wykombinowac jakąś przewagę. Jeśli ktoś zleca zbudowanie koparki w firmie, która robi 50-100% narzutu na sprzęt, potem stawia ją w domu z drogim prądem, a do tego przez
Komentarz usunięty przez autora
Chodzi mi o to ze IPhone tez mial swoje 5 min, tak jak IPad, tak jak M$ (Windows 3.11 zrobil furore na swiecie), tak jak Oracle zrobilo swoej bazy, tak jak wiele innych produktor ktore tez mialy swoje 5
@bitcoholic:
Nie neguję asicsów, na tym swoją największe kopalnie. L3 nie śledziłem, ale zobacz np. D3 - co się teraz z nim dzieje? :) A sam czekam na dostawę w grudniu.