Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rudelusterko: nie wiem czy byłaby możliwość zakupu jednakowych rowerów, a chciałbym uniknąć sytuacji gdzie jeden rower wygląda ładniej od drugiego i może dojść do kłótni z tego powodu. To są dzieciaki w większości niepełnosprawne umysłowo i one różnie postrzegają takie rzeczy
  • Odpowiedz
  • 20
@Dominias Polecam napisac do Decathlonu, maja tanie rowery i bardzo dbaja o wizerunek, moze cos pozwola ugrac na cenie, bo nawet normalnym klientom ktorzy brali po jednym czy dwoch rowerach dodawalismy gratisy albo spuszczalismy odrobine cene.
Sprobuj.
  • Odpowiedz
@w__w: @Dominias: miałem kolegę w Decathlonie we Wrocławiu, wiem, że robił kiedyś zamówienie na kilkanaście takich samych rowerów dla jakiejs szkoły sportowej czy świetlicy, także chyba byłoby okej
  • Odpowiedz
Jeśli są tutaj jakieś "znane" Mirasy albo Mirabelki, które chcą mi pomóc w tej akcji (nie finansowo)

@Dominias: a czemu tylko gwiazdy, a nonamey won?
  • Odpowiedz
@Dominias:

Postanowiłem, że w razie zainteresowania zrobię charytatywny stream, podczas którego odbędzie się #rozdajo. Nie jestem osobą publiczną dlatego ciężko będzie zorganizować mi większą akcję bez Waszego wsparcia.

wystarczy ze twoja różowa będzie rozbierała się za żetony i wykopowe stuleje sfinansują zestaw VR dla każdego z gówniaków.
  • Odpowiedz