Wpis z mikrobloga

@escabor: a ja podziwiam że chciało Ci się tyle aż napisać :) Kurde. Podziwiam to. To mi się tego niechciało przeczytać. Doszedłem do 5tej linijki :) dalej to już podziękowałem xd
  • Odpowiedz
@escabor: Zamysł stworzenia BTC - tru. Obecna sytuacja - nie. Część z developerów kieruje się własnym interesem, są jakieś rózne przepychanki, dochodzi polityka itp
  • Odpowiedz
@Fifarafas: też powstał aby zarobić ale to były inne czasy. To był pierwszy alt i Charlie Lee miał jedyny zarobek z tego ile sam wykopał go na początku.
Litecoin szanuje właśnie ze względu na Charliego Lee, bo robi dużo dobrego dla krypto. Zależy mu na tym a nie na pieniądzach. Poza tym litecoin współpracuje z core i btc. Wspierają się.
  • Odpowiedz
@escabor: Technologia IOT ma jakies tam zastosowanie ale ja nie za bardzo rozumiem po co im tam sa potrzebne tokeny. Moze to chodzi o bezpieczne klucze prywatne poprostu zeby sie mogly urzadzenia bezpiecznie komunikowac miedzy soba i przesylac dane.
  • Odpowiedz
@escabor: Dzięki za ten wpis i inne liczne komentarze.

Nie macie pojęcia dlaczego społeczność nie chciała większych bloków i wybrała długi okres czasu z dużym fee.

No tego właśnie nie mogę zrozumieć. Czemu ma to służyć? Co jest złego w tanim i szybkim przesyłaniu środków?

Czekam na dzień kiedy będę mógł wygodnie, szybko i tanio zapłacić za serwer, pizze czy tam jakieś eurogąbki lub różowego kałacha w grze. To będzie
  • Odpowiedz
@escabor: Cóż mówić, cóż robić. Temat krypto wkroczył do mainstream'u, widać to w tv, radiu, nawet na wykopie. Wystarczy spojrzeć na najpopularniejsze tagi. Taka kolej rzeczy że teraz każdy będzie próbował coś użreć z coraz to większego tortu oferując cuda na kiju. Śmiejemy się z daskojna a tak naprawdę 99% krypto jest tym samym. Później znowu jakaś giełda przypadkowo padnie, coś się źle wyśle, komuś w----e oszczędności a jeszcze inni
  • Odpowiedz