Aktywne Wpisy

Czoso +1058
Najbardziej kontrowersyjne opinie w Polsce Anno Domini 2026
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.
Ariel1990lbn +497
Pan sędzia dr Maciej Mitera skazał mordercę drogowego Żaka na 20 lat więzienia, argumentując to m.in.:
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
źródło: xcontain-1000-1000-max-sedzia.jpg.pagespeed.ic.E7Eeph_yd7
Pobierz

#katowice #podrywajzwykopem
@SweetDreams o widzisz dzięki nie wiedziałem o tym
Oprócz knajpy / kina / kręgli / bilarda o tej porze ciężko roku i w tej p---------y ciężko będzie wymyślić coś super oryginalnego.
@rotanrebug Wow, no o czymś takim bym nie pomyślał, to na spontanie wyszło czy planowałeś tak?
No bo jest tak rzeczywiście że nie ważne miejsce tylko osoby, no to może jesteś pies na baby ;p jak ja bym poszedł na randkę testować kanapy do Ikea, to rzeczywiście musiały by być zgodne charaktery żeby to fajnie wyszło.
@caribbean: Wyszło na spontanie, to było nasze pierwsze spotkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Akurat różowa była wtedy na etapie urządzania mieszkania, więc czułem się zobowiązany pomóc ʕ•ᴥ•ʔ
W sumie obadaj sobie tag #czaswolnykatowice, widzę, że tam są jakieś lasery, może wypad na lodowisko? Albo wpadnie Ci w oko coś jeszcze innego. ;) Poza tym znajdziesz tam pomysły i miejscówki na wiosenno-letnie wypady.
a z kocią kawiarnią to się upewnij, że lubi. U mnie by to była wtopa XD
@nama masakra być uczulonym na koty, z tego co widzę po profilu to dobrze że na pieseły nie jesteś; p
@nama: przecież miałaś kota, co ci zrobił że masz taką traumę przed kotami? XD
uświadomił mi, dlaczego nigdy za tymi zwierzętami nie przepadałam. Ma nowy dom już od kilku lat. Pod moim dachem kota już nigdy nie będzie.