Aktywne Wpisy
tcp-protocol +446
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
vulfpeck +48

Od dzisiaj wyłączyli tez możliwość kupowania biletów przez SkyCash - w ten sposób Wrocław jest chyba jedynym dużym miastem, spośród kilkudziesięciu, w którym biletu na autobus przez SkyCash nie kupisz. Dlaczego? Bo Wrocław woli miec własną aplikację na smartfony - ładną, trzeba przyznać, ale coś te serwery im nie działają (na Mirko zgłoszenie, że nie da się kupić biletu).
Ale dla mnie najciekawsze jest, że miałem konto na www.urbancard.pl (które dzisiaj chodzi wyjątkowo wolno, a co chwilę strony nie znaleziono) od 2010 roku, a dzisiaj... nie mogę się zalogować, bo konta nie ma. Było, ale nie ma. Nie mamy Pańskiego płaszcza i co nam Pan zrobi?
Pozdrawiam informatyków-urzedników.
#mpkwroclaw #urbancard #wroclaw
źródło: comment_LGQIBWpQIBebxGL9Ww6Xt7tcCoq2oV3Q.jpg
PobierzMówisz, że dostęp tylko z poziomu aplikacji, przez www się nic nie da?
@alterna86 , założyłas nowe konto podając ten sam adres śmiał email?
Jeśli te problemy, które mamy dziś będą obecne za tydzień, to wtedy można uznać, ze jest gowniany.
Spróbowałem raz jeszcze i się udało, komunikat że bilet kupiony się pojawił.