Wpis z mikrobloga

• 1378
Ale o-------m... Wracam właśnie z #pracbaza z nocki. Wchodzę do piekarni i z tekstem:
- Poproszę pięć bułek na wynos...

#j--------e
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 194
@Qontrol Ja kiedyś rano przy śniadaniu prosząc o sol przejęzyczyłem się i powiedziałem "Ty stara k---o s----------ś mi 20 lat życia"

dodam to #pdk bo rano jeszcze
  • Odpowiedz
@Qontrol: Raz po służbie nie mogłem otworzyć drzwi od kebaba, zacząłem pukać żeby facet mi otworzył. Drzwi pchałem zamiast ciągnąć. Mina gościa jak mi drzwi otwierał bezcenna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Qontrol: Kiedyś pracowałem na 3 zmiany. Poszedłem bezpośrednio po nocce, na rozmowę o pracę w banku. Coś tam mnie zapytali "Czy wie pan co to jest xxx?" odpowiedziałem: "Tak, pan wie". Oni WTF!? Ja to samo, ale powiedziałem im, że przyszedłem u-----y po całej nocy w biurze i skończyło się na heheszkach.

Pracy nie dostałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Qontrol: ja kiedyś wracając do domu zamiast brelokiem zbliżeniowym chciałem otworzyć furtkę kartą płatniczą. Dopiero po trzecim przyłożeniu się zorientowałem, że coś tu jest nie tak. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Qontrol
Spoko, moja mama mi opowiadała, że jak jeszcze pracowała na stacji paliw to o trzeciej w nocy przyszedł typ i prosił ćwiartkę 'na miejscu' i kinder niespodziankę.
  • Odpowiedz
@Qontrol: Moja znajoma dentystka, ściorana po robocie, podczas zakupów w Żabce na pytanie ekspedientki "To wszystko?" odpowiedziała "Tak, to wszystko, proszę wypłukać i nic nie jeść dwie godziny." ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz