Jak już pewnie wiecie, Salaheł ma kontuzję i na 90% nie zagra. Kim go zastąpić podpowiadamy tutaj (link). Jakie transfery i kogo mieć w drużynie przed GW33 przeczytacie w tym tekście (link), a jeśli chcecie poszukać różnic, znajdziecie je tu (link). Na deser, trochę statystyki w fpl (link).
@ZglaszamToDoProkuratury: Klopp powiedział, że jeżeli będzie jakakolwiek wątpliwość ze zdrowiem Salaha to nie zagra i że zrobi wszystko, żeby zagrał w rewanżowym meczu z City
@parachutes ok. Ja właśnie się zastanawiam co z nim zrobić, musiałbym wjechać z -4, ale chyba masz rację z tym że może to się opłacić bo zagra mniej meczów i do tego ma jeszcze LM. Tylko na kogo... Mam Williana, KdB, Walcotta, Mahreza. Więc chyba wybór padnie na Alli"ego
@parachutes: Też się nie zgadzam, nawet przy założeniu, że zagra tylko 5 spotkań to i tak dotychczasowa średnia punktów wskazywałby na niego. Może przy Twojej taktyce to ma sens, ale w moim odczuciu pozbywanie się tak punktującego gracza jest zbyt ryzykowne (mając w głowie ten milion na późniejszy wykup)
@parachutes IMO Salah dzis nie gra, jestem tego świadomy. Inna sprawa, że ja raczej całkowicie odejdę od grania piłkarzami Chelsea, bo wieszcze im fatalny koniec sezonu.
#fpl | #fpldraft | DEADLINE 12:30
U mnie odpalony wildcard, więc Salah OUT, Kane IN i kilka różnic pod kątem dwóch najbliższych DGW. Eriksen po tej kolejce przechodzi w Sancheza
źródło: comment_4141Uv8aSpGu9rDpgVvd6m1aUZuAnN30.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
Może przy Twojej taktyce to ma sens, ale w moim odczuciu pozbywanie się tak punktującego gracza jest zbyt ryzykowne (mając w głowie ten milion na późniejszy wykup)
IMO Salah dzis nie gra, jestem tego świadomy.
Inna sprawa, że ja raczej całkowicie odejdę od grania piłkarzami Chelsea, bo wieszcze im fatalny koniec sezonu.
źródło: comment_DtZeJiZRPeXFsByFHLVajxe5yEgVS8i7.jpg
Pobierz