Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Plupi: wyscig calkiem spoko.23 miejsce pro ale.. ciekawe czy tylko u mnie ale na koniec wyscigu ten wielki balon "virginia" wylądował mi na torze, na gorce po tych szybkich eskach. Musialem odpuscic wjeżdżając jak we mgle i kosztowalo mnie to strate 2 pozycji. Wtf? Reszta przejechala jakby go tam nie bylo.cud ze przeżyłem
  • Odpowiedz
Gdyby przed wyścigiem ktoś by mi powiedział że skończę VIR top 10 w AM to wziąłbym taki wynik z pocałowaniem ręki. Ale po kolei...

Preq żałosne, set niby dobry ale nie potrafiłem przycisnąć tego AMG jak należy. Miejsce bardzo nisko (1:49,09), wizja Rookie, ale chyba przez brak frekwencji wpadło AM jak ślepej kurze ziarno.

Kwale znów nieźle, blisko PB (1:49,166) co i tak dało dość odległą 20-tą pozycję na starcie, czyli w grupie najwyższego
Mokrysedes - Gdyby przed wyścigiem ktoś by mi powiedział że skończę VIR top 10 w AM t...

źródło: comment_0wwib2m7P65yGCDv2cEHMJ6cD9YMUAj5.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@plupi Mój 4 wyścig w acl, i zdecydowanie najlepszy. W końcu tempo na na top 10, w końcu nie dostałem strzała i nie goniłem z ostatniej pozycji. Po prostu kumulacja szczęścia ( ͡° ͜ʖ ͡°). pq 9 miejsce, q 10, i byłem zadowolony. Dobry start ustawił mi wyścig. Walka o p3/4/5 z @Teliss i Diego. Diego szybko odpadł, za to z Telissem była walka do samego
  • Odpowiedz
@Plupi: Jak kiedyś będziecie organizować ligę najbardziej pechowych kierowców to się zgłaszam. To co dzisiaj się u mnie odwalało to czysty majstersztyk s----------a. Ale od początku:

Prekwale - Miłe zaskoczenie torem, dosyć szybkie wyczucie moich możliwości, przy stosunkowo niewielu okrążeniach pewne SEMI.
Kwale - Już gorzej. Dziś pierwszy dzień gdy nie męczyła mnie gorączka, którą złapałem kilka dni temu, mimo to katar dalej dokuczał jak szalony. Na luzie zwalam na
  • Odpowiedz
W końcu przede mną pojawia się jakieś Audi. Coś kręci, coś kombinuje. Niby jedzie wolno i wystawia się na pożarcie, ale to odbije w lewo, to w prawo. Tak bardzo uszkodzone? Kierowca tak bardzo nietrzeźwy? Zapewne nigdy nie poznamy odpowiedzi na te pytania.

@DRN: popatrzyłem na powtórkę i to było Twoje Audi... to wiele wyjaśnia. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja tylko chciałbym przeprosić jak mnie w środku wyścigu wyrzuciło na eskach i potem z rozpędu z prawej na lewo przeciąłem drogę grupie bodajże 4 samochodów - nie wynikało to z panicznej próby powrotu na tor, tylko z braku kontroli nad autem.
Na szczęście chyba obyło się bez kolizji :)

A ogunie wyścig super i przede wszystkim bardzo czysty początek - tak trzymać.
  • Odpowiedz
@Plupi: SEMI Jeszcze trzy dni przed wyścigiem łapałem się niby do Pro, ale nie robiłem sobie złudzeń, większość kręci czasy w ostatnich dniach, a mi już ciężko było podkręcić mój, choć widziałem, że mogę urwać 0.2s w pierwszej sekcji, to jednak ciężko to dowieźć do końca.
Wczoraj przyszła od Fanateca nowa kierownica McLarena, więc nie było opcji, żeby jej nie użyć w wyścigu, immersja totalna, podwójna ekscytacja. Zdążyłem jeszcze tylko
  • Odpowiedz
@Plupi
preq - bardzo nie lubiłem tej trasy, nie byłem w stanie jej ogarnąć, toteż przed końcem preq pomyślałem że zrobię okrążenia i zobaczę gdzie mnie wrzuci. conajwyżej dam nieobecność. Semipro? Wezmę, pojadę. Zobaczę jak będzie
Q - 4 miejsce? no w sumie nie spodziewałem się. Personal best pobity, spróbuję może o wygranko zawalczyć
R - Atart bez problemów, 3 miejsce zalicza wysiadkę z trasy, łatwy awans. Doganiam drugiego, myślę sobie
  • Odpowiedz
@Cpt_Randall: dzieki, swietna walka i widac jak super miales wyczycie na ile mozna postraszyc ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mysle, ze gdybym zostawil ci choc raz miejsce od zewnetrzej to bys to pieknie wykorzystal a tak to przynajmniej chwilke sie dobrze bawilismy.
  • Odpowiedz