Aktywne Wpisy

Konrad2114 +26
Jan998 +114
#afera #moderacjacontent #moderacja #wykop #drama
Cześć Mirki, piszę to chociaż pewnie i tak nikogo nie obchodzi i niewiele zmieni, ale prosił mnie o to zbanowany użytkownik @Binkanu.
Otóż pokrótce, by nie przedłużać:
1. Kolega założył temat o tym, że w UK policja aresztowała mężczyznę na proteście za okrzyk "kocham bekon": https://wykop.pl/link/7775453/link
2. Jakiś cymbał dodał powiązanie o tytule "informacja nieprawdziwa", gdzie zamieścił
Cześć Mirki, piszę to chociaż pewnie i tak nikogo nie obchodzi i niewiele zmieni, ale prosił mnie o to zbanowany użytkownik @Binkanu.
Otóż pokrótce, by nie przedłużać:
1. Kolega założył temat o tym, że w UK policja aresztowała mężczyznę na proteście za okrzyk "kocham bekon": https://wykop.pl/link/7775453/link
2. Jakiś cymbał dodał powiązanie o tytule "informacja nieprawdziwa", gdzie zamieścił

U mnie w AM pod koniec wyścigu na środku toru miałem balon :(
Preq żałosne, set niby dobry ale nie potrafiłem przycisnąć tego AMG jak należy. Miejsce bardzo nisko (1:49,09), wizja Rookie, ale chyba przez brak frekwencji wpadło AM jak ślepej kurze ziarno.
Kwale znów nieźle, blisko PB (1:49,166) co i tak dało dość odległą 20-tą pozycję na starcie, czyli w grupie najwyższego
źródło: comment_0wwib2m7P65yGCDv2cEHMJ6cD9YMUAj5.jpg
PobierzPrekwale - Miłe zaskoczenie torem, dosyć szybkie wyczucie moich możliwości, przy stosunkowo niewielu okrążeniach pewne SEMI.
Kwale - Już gorzej. Dziś pierwszy dzień gdy nie męczyła mnie gorączka, którą złapałem kilka dni temu, mimo to katar dalej dokuczał jak szalony. Na luzie zwalam na
@DRN: popatrzyłem na powtórkę i to było Twoje Audi... to wiele wyjaśnia. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na szczęście chyba obyło się bez kolizji :)
A ogunie wyścig super i przede wszystkim bardzo czysty początek - tak trzymać.
Wczoraj przyszła od Fanateca nowa kierownica McLarena, więc nie było opcji, żeby jej nie użyć w wyścigu, immersja totalna, podwójna ekscytacja. Zdążyłem jeszcze tylko
preq - bardzo nie lubiłem tej trasy, nie byłem w stanie jej ogarnąć, toteż przed końcem preq pomyślałem że zrobię okrążenia i zobaczę gdzie mnie wrzuci. conajwyżej dam nieobecność. Semipro? Wezmę, pojadę. Zobaczę jak będzie
Q - 4 miejsce? no w sumie nie spodziewałem się. Personal best pobity, spróbuję może o wygranko zawalczyć
R - Atart bez problemów, 3 miejsce zalicza wysiadkę z trasy, łatwy awans. Doganiam drugiego, myślę sobie