Aktywne Wpisy

MonazoPL +61
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 21.1% (59)
- kit 54.1% (151)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 24.7% (69)

Chwilę mnie nie było pod moim tagiem o Australii, ale nic nie dzieje się bez powodu. Kilku z Was namawiało mnie w komentarzach czy też przez PW do założenia bloga i publikowania treści tam. Faktycznie jest wygodniej i mam większe możliwości. Tak więc na dzień dzisiejszy, nowy tekst o życiu codziennym w Sydney ukaże się tylko pod tym adresem:
ヽ( ͠°෴ °)ノ wietnamwaustralii.com ʕ•ᴥ•ʔ
Ale przecież nie piszę tego dla siebie, tylko dla Was, więc jeśli chcecie żebym wrzucał teksty dalej na mikroblog to bez problemu mogę to zrobić. Tymczasem zapraszam do czytania i komentowania oraz do ankiety dotyczącej tematyki nastepnego tekstu.
Tu chciałbym zaznaczyć, że na moim blogu nie będa pojawiać się tylko teksty na które Wy zagłosujecie w ankiecie, ale postaram się też umieszczać relacje z wypraw, wyjazdów zagranicznych w ciekawe miejsca czy też z eventów kulturalnych w jakich brałem udział (ale pominę udział w wystawach ;)).
Jeśli macie jakiś temat, którego nie ma w ankiecie to śmiało dopisujcie w komentarzu - postaram się go uwzględnić albo w ankiecie albo na dany temat napisać.
Pozdro!
Spis treści:
1. Początki
2. Wizy
3. Koszty życia
4. Flora i Fauna cz.1
5. Flora i Fauna cz.2
6. Vademecum robola
7. Przygotowanie do wyjazdu
#wietnamwaustralii #australia #emigracja #gruparatowaniapoziomu
Czego powinien dotyczyć kolejny wpis o Australii?
PS. Jakie stawki dla HSE Officera są tam u Ciebie na Antypodach?
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Nie zapomnij tylko opłacać domeny i hostingu, bo były takie osoby co zapomniały ( ͡° ʖ̯ ͡°)
i jeszcze http://www.ohseducationaccreditation.org.au/q-a/qualifications-q-a/
oraz