Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +201
Niesamowite jest to jak ostry, wyraźny, bez strefy przejściowej jest ten podział gdzie się mówi „wychodzę na dwór”, a gdzie się mówi „wychodzę na pole”. Niemal równo z granicami województw małopolskiego i podkarpackiego, co jest przecież nietypowe jak na Polskę. Niby rysuje się granica Galicji, ale nie do końca, bo są wyjątki (Kazimierza Wielka, Miechów, Proszowice). Jedziesz na zakupy z Sandomierza do Tarnobrzega i już jesteś w zupełnie innej strefie językowej xD
źródło: 035645EB-B0C2-4590-9E2E-1FA2D7CE8200
Pobierz
Selina_ +13

źródło: comment_WQVzc9hV6Dylom1NKA4bqUebKdgpT003.jpg
Pobierzzarówno te męskie jak i damskie mają swoje odpowiedniki po 50, 200, 400 i więcej, w zależności od marki i jakości (z tą jakością to nie w 100% ale jednak trochę tak)
robicie k---e z logiki a potem zdziwienie że nie da się rozwiązać prostych problemów takich jak wyjście z przegrywu
Po nazwie pliku wnioskuję, że zdjęcie z roku 2014, ale ceny się dużo nie zmieniły, bo w zeszłym tygodniu widziałem na billboardzie reklamę balerin za 30 zł.
źródło: comment_vUpLVRmRFjQt2BNICGpE6DUEChA0vdjS.jpg
PobierzNie ma butów za 50 złotych, w których mężczyzna wyglądałby dobrze. Kobieta natomiast takie buty znajdzie bez problemu.
źródło: comment_4QhI9wIY7DZd2vdsMwrPCyO4F4OseybQ.jpg
Pobierzźródło: comment_iZ9MHf5zMGAsLsJGAE19OB0txnwwRLN9.jpg
PobierzChyba jestem mało rozgarnięty, bo zupełnie nie czaje z czym ty masz problem.
Że laski mogą się taniej ubrać od facetów?
No sory ziomek, ze baleriny to j----e 300 sekund produkcji maszynowej, i sprawia to że są tanie.
Niezmiernie mi przykro że laska z picrela ma czelność wyglądać normalnie w zwyczajnej czarnej kurtce.
No ale już nie można było użyć zdjęcia zdrowego faceta, tak jak użyłes zdjęcia zdrowej
Wg mnie wygląda bardzo ładnie. Zarówno buzia, jak i outfit. Lubię takie szare