Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wyjzprz2: czemu porównujesz buty za 200zł do butów za 20 (no chyba nie 20 tylko z 50 przynajmniej)?
zarówno te męskie jak i damskie mają swoje odpowiedniki po 50, 200, 400 i więcej, w zależności od marki i jakości (z tą jakością to nie w 100% ale jednak trochę tak)

robicie k---e z logiki a potem zdziwienie że nie da się rozwiązać prostych problemów takich jak wyjście z przegrywu
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: Ładnemu we wszystkim ładnie. Ale w przypadku dziewczyny przeciętnej lub poniżej przeciętnej byle jaki ubiór jeszcze tę przeciętność/braku urody podkreśli. Sama po sobie widzę, jaka jest różnica, kiedy mam na sobie dres, a kiedy włożę kwiecistą sukienkę. Poza tym tanie, fajne ubrania można znaleźć i w działach dla mężczyzn, wcale nie trzeba wydawać całej wypłaty, żeby dobrze wyglądać. Wrażenie na różowej możesz zrobić nawet w trampkach za 15 zł
  • Odpowiedz
@wyjzprz2
Chyba jestem mało rozgarnięty, bo zupełnie nie czaje z czym ty masz problem.
Że laski mogą się taniej ubrać od facetów?
No sory ziomek, ze baleriny to j----e 300 sekund produkcji maszynowej, i sprawia to że są tanie.
Niezmiernie mi przykro że laska z picrela ma czelność wyglądać normalnie w zwyczajnej czarnej kurtce.
No ale już nie można było użyć zdjęcia zdrowego faceta, tak jak użyłes zdjęcia zdrowej
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: ale ja nie oceniam twarzy, bo nie o tym a sam ubiór który jest beznadziejny. A to co widzisz to parabolizacja. O tym ze tak ubierają się w większości dziewczyny 16-19 lat, a nie normalne nie wspomnę.
  • Odpowiedz