Aktywne Wpisy

breakdown1 +54
Nie no, to co biedronka odwala z tymi cenówkami to sa już j---a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie jestem świadomy tego jak biedronka leci w kulki i tworzy cenówki tak by oszukać możliwie jak najwięcej klientów. Z tego powodu zawsze zwracam uwagę na mniejszą cenę obok, gdzie z reguły jest już rzeczywista cena. Ale to co tym razem odwalili to widzę pierwszy raz na oczy xD
Zauważyłem promocję na dwupak coca coli,
Ogólnie jestem świadomy tego jak biedronka leci w kulki i tworzy cenówki tak by oszukać możliwie jak najwięcej klientów. Z tego powodu zawsze zwracam uwagę na mniejszą cenę obok, gdzie z reguły jest już rzeczywista cena. Ale to co tym razem odwalili to widzę pierwszy raz na oczy xD
Zauważyłem promocję na dwupak coca coli,
źródło: image_picker_C567DA4B-C4E2-40E7-B0B7-AE3BAA0CF768-42574-00005298E4444850
Pobierz
Glupiii +4

kilka lat temu gdy Lewy przechodził z BVB do Bayernu, widziałem wyraźnie że jest to bardzo zła decyzja.
a już tym bardziej ZŁA, bo przechodził do klubu, który dopiero co zdobył Puchar LM.
a Ty (panie Lewy) odchodzisz do klubu który właśnie w finale z tym klubem przegrał.
Bayern to ostatni klub do jakiego Lewy mógł wtedy przejść.
w BVB też nie było sensu zostawać, bo dopiero co przegrali w finale LM.
czy stałaby sie wtedy jakaś krzywda, gdyby Lewy przeszedł do jakiegoś lepszego włoskiego klubu?
to byłoby chyba najlepsze rozwiązanie..
proszę sobie przypomnieć jakie komentarze padały gdy Lewy przechodził do Bayernu,
jakie były (jeszcze normalne) kilka miesięcy temu, a jakie są teraz..
a teraz Wykopki, uświadomie wam poziom waszej "wiedzy":
ponad 3 tyg. temu przeprowadziłem ankiete:
[Czy Lewy słusznie postąpił odchodząc z BVB do Bayernu?]
a oto jakie padły odpowiedzi:
TAK: 82% / NIE: 14% / nie_wiem: 4%
najlepsze jest to, że dzisiaj odpowiedzi byłyby identyczne, przy jednoczesnym (przez
większość!!) narzekaniu jak to w Bayernie sie nie sprawdził i najlepiej jak z niego odejdzie.
źródło: comment_dNs69mudKxo3Tg5mzrAOQZeakL3bcAf0.jpg
Pobierzprzechodze do (tymczasowo) słabego klubu, który za rok (lub dwa) będzie bardzo silny.
żadnej presji, obeznanie, itd..
przez ile lat Real z CR7 nic nie potrafił zdobyć?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Shatter: czy ty w ogóle umiesz czytać ze zrozumieniem?
"(przez większość!!) narzekaniu jak to w Bayernie sie nie sprawdził"
tak, chodzi o TĄ większość WYKOPKÓW.
przejrzyj sobie i znajdź coś pozytywnego, panie iksdededede
- nic z tym klubem nie osiągnął (więcej osiągnął z BVB, bo przynajmniej grał w finale LM).
- nawet już w Polsce jest wyśmiewany, patrz: https://www.wykop.pl/tag/lewandowski/
- natomiast bardzo był lubiany przez kibiców Borussii, choćby dlatego że to z nim w składzie dotarli do finału LM.
- i jak już wcześniej pisałem: przechodził do klubu, który dopiero co zdobył puchar. i zdobyli ten puchar bez
@Shatter: nie mocniejszego, tylko: bogatszego.
to jak mocny jest klub, zależy tylko od tego jak sie spisują piłkarze.
o MC też można powiedzieć że jest mocniejszy od Liverpoolu.. i kto kogo wyeliminował z LM?
ale gdy już przychodzi do bezpośredniego spotkania, to już sprawa tak oczywista nie jest.