Aktywne Wpisy

aa-aa +1015
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

krucjan +34
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

Wolnościowa platforma do wyszukiwania, promocji ale także i oceny polityków wolnościowych. Grupa oficjalna.
Nie dzielimy, szukamy punktów wspólnych w środowisku wolnościowym, łączymy.
UWAGA: Nie dodajemy swoich znajomych do grupy. Informujcie potencjalnie zainteresowanych, ale kwestia udziału w grupie i społeczności to decyzja ich, nie wasza!
Dołączając do grupy trzeba odpowiedzieć na proste pytania. Jeśli komuś nie chce się napisać odpowiedzi, nam się nie chce go przyjmować.
JEŻYQ - NA CZYM STANĘŁO?
Wyjaśnienie dla nowych czytelników - JEŻYQ to społeczność wolnościowa, która planuje zorganizować się na wybory 2019 oddolnie i zagłosować na ulubionych wolnościowych polityków z list dostępnych partii/ruchów anty-systemowych.
W celu organizacji planujemy zbudować apkę z profilami polityków. Szczegóły na grupie: JEŻYQ
‼️Osoby, które chcą pomóc - poświęcić parę godzin tygodniowo /miesięcznie proszę o uzupełnienie ankiety:
Ankieta
Ankietę uzupełniacie pod pseudonimem:
Obywatel + Wasze Inicjały
żeby było jasne, że nie gromadzimy Waszych danych.
Celem jest podzielić się na grupy i budować serwis i aplikację.
Źródło: Obywatel D.C.
#jezyq
#spolecznoscwolnosciowa #polityka #wybory2019 #socialmedia #programowanie #programista #programista15k #webdev #webdesign #webmastering #aplikacjemobilne #aplikacje #grafika #grafikakomputerowa #graffiti
źródło: comment_6XreQwM5TmXszNF4eEMEsS3FnpeLlgyt.jpg
PobierzCEL: jak największa liczba wolnościowców w Sejmie.wiecej info
1. wytłumacz kto to jest wolnościowiec i polityk wolnościowy, bo to wyrażenie jakoś ostatnio zostało zatarte, nigdzie tego nie znalazłem
2. ruch będzie promował konkretnych polityków czy wszystkich?