Aktywne Wpisy

derek25 +537
Kupiłem nielegalną, zakazaną wodę.
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
źródło: 1000028028
Pobierz
bugzer +26
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

https://twitter.com/EUinPL/status/1013392068591439872
Nie. Nie zabronimy memów.
Nie. Nie ma czegoś takiego jak #acta2.
Nie. Nie ocenzurujemy internetu.
Nie. Nie będziemy czytać Waszych wiadomości.
StopACTA2 to FakeNews.
Więcej w notce na FB: http://bit.ly/KochamyMemy
Zatrzymajmy tego fake newsa! Retweetujcie, podawajcie znajomym!
To teraz @wykop @m__b odetchnijcie z ulgą, zapraszam również do odniesienia się do tego Tweeta i notki z FB.
Padliście ofiarą FakeNews’a.
Pozdrawiam
#wykop #internet #art13 #technologia #antyart13
źródło: comment_GrzTpBEamMjAVPVmCo4agxEukruXU40A.jpg
PobierzNo chyba że prowadzicie portal np. wykop.pl, wtedy też rzecz jasna, jedynie płacąc przy tym małe opłaty licencyjne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_MiOGFhWZa4V8fB0qLeRDRUvEXwdJoIpd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
z tego co zrozumiałem, to jeśli mem zawiera fragment utworu dostępny na prawie cytatu (np. klatkę z filmu) to nadal będzie legalny, natomiast jeśli zawiera cały utwór (np. zdjęcie chronione prawem autorskim) to bedzie nielegalny
niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę
@Majk_:
Kilka razy natknąłem się tu i ówdzie na twoje komentarze i niemal za każdym razem szczęka mi trochę opada. Trochę się chyba w tej ironii zapętliłeś bo zamiast sprawdzić treść projektu, de facto opierasz oś sporu na