Drogie Mireczki z #lodz , czy jest tu jakaś dobra dusza z samochodem kombi gotowa jutro koło 13 przewieźć cały mój życiowy dobytek 80km? Mojej już byłej odpaliła się #logikarozowychpaskow i muszę wrócić do domu rodzinnego. Rada dla was wszystkich, zawsze mówcie swoim różowym, że wrócicie później niż naprawdę. Czasem możecie wtedy znaleźć niespodziankę w waszym łóżku. Troche #zalesie
Rada dla was wszystkich, zawsze mówcie swoim różowym, że wrócicie później niż naprawdę. Czasem możecie wtedy znaleźć niespodziankę w waszym łóżku.
@Arghez: Zawsze też można wracać później, niż się powiedziało i nie znajdować żadnych niespodzianek. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@account_deleted: W-------m go z chałupy i się spakowałem. Pies nie weźmie jak suka nie da. @Kodziak: Wynajem, umowa na nią. Może i dobrze, bo na jedną osobę drogo i za duże.
Zawsze też można wracać później, niż się powiedziało i nie znajdować żadnych niespodzianek. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@byl_sobie_aniol: właśnie, wtedy niespodziankę będziesz miał jak zrobisz test na hiv ( ͡°͜ʖ͡°)
@Arghez: jak to nie zarzutka to mogę ciebie odwiedzić xD bo papier muszę przywieść na studia. To wezmę kilka kormoranów to się najebiemy jak ksieciunio
Troche #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
@Arghez: Zawsze też można wracać później, niż się powiedziało i nie znajdować żadnych niespodzianek. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Kodziak: Wynajem, umowa na nią. Może i dobrze, bo na jedną osobę drogo i za duże.
Komentarz usunięty przez moderatora
@byl_sobie_aniol: właśnie, wtedy niespodziankę będziesz miał jak zrobisz test na hiv ( ͡° ͜ʖ ͡°)