Ponownie szukamy osób do naszej redakcji na stanowisko dziennikarza.
Główny zakres obowiązków:
• Tworzenie artykułów, poprzedzone odpowiednim researchem i gromadzeniem opinii społeczności • Przeprowadzanie i redagowanie wywiadów • Tworzenie krótkich newsów dotyczących bieżących wydarzeń • Zbieranie najświeższych informacji ze środowiska kryptowalut • Uczestnictwo w branżowych konferencjach – na miarę możliwości czasowych
@Bithub: Jak najbardziej. Możecie zrobić korektę ewentualnie i jeżeli są jakieś buźki itp usunąć. Nieznaczne modyfikacje ok. Jedynie proszę o niewielki podpis że to CyberpunkBTC z wykop, ewentualnie link do profilu. Im większy zasięg tym lepiej.
Jednocześnie daję prawo do publikowania przyszłych wpisów umieszczanych pod tagiem #cybertag
@Bithub: No i oczywiście nie pisałem ich pod względem zamieszczania na portalach, wtedy przybrałbym mniej luźny styl, bo jak teraz rzuciłem okiem to niektóre sformułowania mogą nie być na miejscu np. "kłamstwa" w najnowszym wpisie itp. Można modyfikować, ważne aby nie ingerować w sens treści. Ewentualnie przeróbcie jak uważacie i zgłoście się. Macie za free
@cyberpunkbtc: oczywiście będzie podpisane skąd artykuł, czy jego część - powiedz wolisz linkowanie do wykopu czy steemit, bo widziałem że tam też wrzucasz teksty?
@Bithub: cyberpunkbtc nie dopuszcza do świadomości, że inna kryptowaluta niż bitcoin ma prawo wgl istnieć, jest to scam itd. Przy okazji obrażając innych użytkowników wykopu. Ale powodzenia xD
@Bithub: no cóż, skoro dla was takie posty nie stanowią problemu https://www.wykop.pl/wpis/32530387 to cytujcie kolege dalej, ja tymczasem muszę was odljakowac na Facebooku.
Główny zakres obowiązków:
• Tworzenie artykułów, poprzedzone odpowiednim researchem i gromadzeniem opinii społeczności
• Przeprowadzanie i redagowanie wywiadów
• Tworzenie krótkich newsów dotyczących bieżących wydarzeń
• Zbieranie najświeższych informacji ze środowiska kryptowalut
• Uczestnictwo w branżowych konferencjach – na miarę możliwości czasowych
Wszystkie szczegółowe informacje na:
https://bithub.pl/dolacz-do-redakcji/
#bitcoin #kryptowaluty #praca #bitcoinnews
Im większy zasięg tym lepiej.
Jednocześnie daję prawo do publikowania przyszłych wpisów umieszczanych pod tagiem #cybertag
Ja chce taki artykul zeby popadali w depresje ze juz nie bedzie frajerów
To żart??? XD
@cyberpunkbtc: oczywiście będzie podpisane skąd artykuł, czy jego część - powiedz wolisz linkowanie do wykopu czy steemit, bo widziałem że tam też wrzucasz teksty?
@Bithub: Lepiej nie, bo czarnolistuję, a jego autor to dyletant.
@Bithub: Niektórzy tu nienawidzą btc hodlerów. Standard.
@Bithub: wykop
Komentarz usunięty przez autora
@pawelczixd: @niepodszywamsiepodbiauka:
Wpisy starał się robić rzetelne i obiektywne, jeżeli się nie zgadzacie, zapraszam do wątków i możecie merytorycznie wykazać gdzie nie pisze prawdy ;)