Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pablo397: W Olsztynie słabo się orientuje choć mieszkam niedaleko ale pewnie na obrzeżach jeszcze zostało pare takich miejsc. W Olsztynie byłem tylko w Winylu i Czapli.
  • Odpowiedz
  • 0
@pablo397 wypisz wymaluj #chojnice bar zagloba. alez sie tam kiedys nagralem w bilarda z podobnymi do bohaterow Twojej opowiesci. Mialem wtedy jakies 20 lat i bylem za mlody zeby zrozumiec o co chodzilo.
  • Odpowiedz
@pablo397 pięknie opisane. Też lubię ten klimat, choć nie miałem za wiele okazji w nich przebywać. Jadąc do innego miasta, staram się znaleźć taki bar, siedzę w nim całą noc, popijam, co tam akurat mam i przyglądam się bywalcom.

Przypomniało mi to o "Onion Rings of the Gods":

The best restaurants in any town are the ones that are open 24 hours. It doesn't matter if the restaurant is clean or attractive, if
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@pablo397: XD przypomniało mi się jak byłam raz jedyną kobietą, w dodatku obcą, w takim towarzystwie
z czasem wchodzący zaczęli nawet mi kiwać głową ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@pablo397: Coraz mniej takich miejsc. W wielu tego typu mordowniach stali bywalcy mają swoje kufle oraz ulubione miejsca w których przesiadują. Coś jak miejsce małpy na gałęzi
  • Odpowiedz