Aktywne Wpisy

MarianoaItaliano +12
Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

_Alessandro_ +13
Myślałem, żeby wrócić na psychoterapie tylko tym razem znaleźć sobie Julkę taką po studiach. Mówić jej, że jestem incelem i nigdy nie zaruchałem. Przy okazji miałbym w majtkach dyktafon, żeby nagrywać rozmowy na tag. Poruszałbym tak wszelakie kwestie które chcielibyście usłyszeć. Myślicie, że to dobry pomysł?
#blackpill #psychologia
#blackpill #psychologia

Tag do obserwacji: #mistrzostwapast #pasta
Dzisiaj rozstrzygamy Grupę B (grupa druga z siedmiu).
Głosowanie nad Grupą A dobiega końca o 16:40, ale wszystko wskazuje na awans do półfinału następujących past: o Fanatyku Wędkarstwa, o sraczu na szwedzkim wycieczkowcu i o Cejrowskim i Wojciechowskiej.
Nie odpowiadam na wszystkie pytania dotyczące past, czy się pojawią, bo jest tego za dużo, ale możecie proponować mniej znane których nie potwierdziłem w komentarzach - najpopularniejsze requesty pojawią się prawdopodobnie w dodatkowej siódmej grupie G.
Format rozgrywek
Treść wszystkich past wraz z tytułami będę wklejał w komentarzach.
Jeśli chcesz być wołany do kolejnych grup i faz zaplusuj ten wpis
Dzisiaj głosujemy nad Grupą B i niech wygra najlepsza! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_scefGEp3sghaqcHK7bwEDvddqYq7xtTp.jpg
PobierzWybierz swoją ulubioną pastę (Mistrzostwa Past Grupa B)
Michał Białek kończył nocną wartę w serwerowni wykopu. Za oknami zadłużonej willi robiło się wnet jasno więc po rozwiązaniu problemu przeszedł przez ulicę i potem już prosto do domu poszedł.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen