@pijekubusplay: pomimo, że nie szanuje użytkownika @przegryw90 bo jest politycznie niepewny i w trakcie betauprising zostanie internowany, to jednak zgadzam się z nim w tej kwestii
@pijekubusplay: Nie wiem, jakie Ty filmy i bajki oglądałeś, ja zawsze widziałem, że w bajce trzeba być pięknym księciem, a w filmach byli sami przystojniacy, zarówno ci, co wygrywali, jak i ci, którzy dostawali kosza. Przecież to oczywiste, że brzydali nie bierze się do filmu, z wyjątkiem tzw. aktorów charakterystycznych, którzy prawie zawsze grali złych, i to nie głównych antagonistów, tylko przeważnie ich siepaczy.
@pijekubusplay: Zgadza się i jedna koleżanka, przeciętna różowa 5/10 mnie całkowicie olała po miesiącu, a po jakimś czasie spotkałem ją z kolesiem 9/10 i jeszcze on ją zdradza, ale jej to nie przeszkadza....Brak słów.
@pijekubusplay: A jak to się stało, że oglądające te same bajki różowe nie nasiąknęły wzorcami, że powinny dawać kosza chadom i wybierać sobie tych miłych, fajnych i nieśmiałych chłopców?
@dewanderer: podpowiem - gadzi mózg :) Wiesz logicznie to laska rozumie że koleś ją szmaci, jest chamski itp, ale płynie jej kisiel po nogach a między nogami przyjemnie ją mrowi ( ͡°͜ʖ͡°) Jutro to opiszę jeśli ten wpis będzie sie cieszył zainteresowaniem.
Shreka oglądaliśmy
Komentarz usunięty przez autora